ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Α.Μ.Κ.Ε. “ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ”

Διαγωνισμοί-Προκηρύξεις

ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΣΘΩΣΗ ΔΥΟ (2) ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ VAN ΕΝΝΕΑ (9) ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΥΟ (2) ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ VAN CARGO ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΙΛΚΙΣ (CPV: 34100000-8, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ)

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία (Α.Μ.Κ.Ε.) «ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ», κοινοποιεί πρόσκληση με τίτλο «Διακήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάθεση σύμβασης για τη μίσθωση δύο (2) οχημάτων τύπου VAN εννέα (9) θέσεων για τη μεταφορά προσώπων και τη μίσθωση δύο (2) οχημάτων τύπου VAN Cargo στο νομό Κιλκίς, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα προσφορά» με κωδικό CPV: 34100000-8 (Αυτοκίνητα οχήματα) και αύξοντα αριθμό πρόσκλησης: 40/2021Κ στο πλαίσιο της Δράσης «Επιχορήγηση Ν.Π. ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ για την υλοποίηση του έργου ΕΣΤΙΑ 2021» με κωδικό ΟΠΣ 5083940 από τον Μηχανισμό Έκτακτης Βοήθειας του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης.

Κριτήριο κατακύρωσης, εφόσον τα οχήματα πληρούν τις τεχνικές προδιαγραφές του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΙΙ της διακήρυξης, είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη συνολική προσφορά (τιμές χωρίς Φ.Π.Α. και τέλη ταξινόμησης) όπως εκείνη προκύπτει από το συνολικό άθροισμα των συναρτήσεων που σημειώνονται στην παράγραφο 2.3. ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗΣ.

Η καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών των υποψηφίων αναδόχων είναι η Τρίτη, 6 Απριλίου 2021 και ώρα 17:00.

Το έντυπο της προσφοράς πρέπει να ακολουθεί το επισυναπτόμενο πρότυπο. Απαραίτητη προϋπόθεση να σημειωθούν το μηνιαίο μίσθωμα ανά τύπο οχήματος, μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. σε ΕΥΡΩ (€).

Οι προσφορές, υποβάλλονται εγγράφως σε κλειστό σφραγισμένο φάκελο (περισσότερες λεπτομέρειες στην παράγραφο 2.4.3. Φάκελος Συμμετοχής), μπορούν να αποσταλούν ταχυδρομικά ή να παραδοθούν είτε στην έδρα της αναθέτουσας αρχής στη Λέσβο ή στο υποκατάστημα της «ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ» Α.Μ.Κ.Ε. στο νομό Κιλκίς. Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να απευθύνονται εγγράφως κυρίως για περισσότερες πληροφορίες στην «ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ» Α.Μ.Κ.Ε. και τους αρμόδιους υπαλλήλους Ρόκου Ίρις, Καραμανώλη Δέσποινα, Τσουκαλάς Απόστολος (+30 22510 45577 και +30 23410 22272, email: procurement@iliaktida-amea.gr) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή, 8:00-16:00). Το πλήρες κείμενο της διακήρυξης, καθώς και τα λοιπά έντυπα (Αίτηση συμμετοχής, Τεχνική προσφορά, Οικονομική προσφορά, ΤΕΥΔ) έχουν αναρτηθεί σε επεξεργάσιμη μορφή (.docx) στην ιστοσελίδα της «ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ» Α.Μ.Κ.Ε. (www.iliaktida-amea.gr) στο σύνδεσμο «Νέα και Ανακοινώσεις – Διαγωνισμοί προμηθειών

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn
Εκτύπωση
Email

Περισσότεροι διαγωνισμοί

Αναζήτηση άρθρου

Υπηρεσίες

Γ.Ε.Μ.Η.

Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το Γ.Ε.Μ.Η

Νέα - Δράσεις

Fair Announcement: WENERGY 2024

Σας ενημερώνουμε ότι στις 09 – 11 Μαΐου 2024 στο İzmir θα πραγματοποιηθεί η “WENERGY EXPO”.Παρακαλούμε για την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων μελών σας. Για περισσότερες

Περισσότερα »

Πληροφορίες

Δελτίο Τύπου Προκήρυξης του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Για 7η χρόνια λειτουργεί στην Καβάλα το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Ψηφιακό Μάρκετινγκ (Digital Marketing).. Από φέτος το Πρόγραμμα θα λειτουργεί στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης σύμφωνα

Περισσότερα »