Σεμινάριο του ΕΦΕΤ με τίτλο “Βασικές αρχές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων”

Νέα - Δράσεις

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ διοργανώνει σεμινάρια που απευθύνονται σε κάθε άτομο που απασχολείται σε επιχειρήσεις που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση & ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων (Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Καφετέριες, Ζαχαροπλαστεία, Φούρνοι, Ψητοπωλεία, Κρεοπωλεία, Σούπερ Μάρκετ, Παιδικοί Σταθμοί, Κυλικεία, Συνεταιρισμοί, Ελαιοτριβεία, Οινοποιεία, Κάβες, Βιομηχανίες τροφίμων-ποτών κλπ) και το οποίο έρχεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε επαφή με τα τρόφιμα.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn
Εκτύπωση
Email
epimorfotiki_logo

Περισσότερα
Νέα-Δράσεις

3η Προκήρυξη του Καθεστώτος «Μεταποίηση – Εφοδιαστική Αλυσίδα» του Αναπτυξιακού Νόμου 4887/2022

Δημοσιεύθηκε η 3η Προκήρυξη του Καθεστώτος «Μεταποίηση – Εφοδιαστική Αλυσίδα» του Αναπτυξιακού Νόμου 4887/2022 με ημερομηνία έναρξης της υποβολής αιτήσεων …

Συμμετοχή με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση FRUIT ATTRACTION 2025 (Μαδρίτη, 30/9-2/10/2025)

PROWINE Sao Paolo 2025

Αναζήτηση άρθρου

Υπηρεσίες

Γ.Ε.Μ.Η.

Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το Γ.Ε.Μ.Η