Γεωτεχνική Εκπαίδευση Νέων Αγροτών

Προγράμματα

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιμορφωτική Κιλκίς θα υλοποιήσει το σεμινάριο Γεωτεχνικής Κατεύθυνσης για νέους αγρότες με διάρκεια 150 ωρών.

Παρακαλούμε θερμά για τη διάδοση του σεμιναρίου από μέρους σας σε τυχόν ενδιαφερόμενους από το στενό σας περιβάλλον, ώστε να μη χάσουν την εξειδικευμένη ευκαιρία εκπαίδευσης στην οικονομικά πιο συμφέρουσα τιμή!  

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι υποχρεωτική για όσους κατέχουν μόνο Απολυτήριο Γυμνασίου και επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση προς ένταξη στην παρέμβαση Π3-75.1 «Εγκατάσταση Γεωργών Νεαρής Ηλικίας» του Στρατηγικού Σχεδίου Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΣΣ ΚΑΠ) της Ελλάδας 2023– 2027» (Οι αιτήσεις της παρέμβασης αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του 2024). 

Το σεμινάριο απευθύνεται:  

·         σε άνδρες και γυναίκες με απολυτήριο Γυμνασίου και ηλικία 18-40 (δηλ. να έχουν κλείσει τα 18 και σε οποιαδήποτε στιγμή εντός του 2024 να κλείνουν τα 40 έτη).  

·         σε οποιονδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο αγρότη ανεξαρτήτου ηλικίας και εκπαιδευτικού επιπέδου, με στόχο την ενίσχυση του επαγγελματικού προφίλ και τυχόν προβάδισμα σε άλλου είδους συγχρηματοδοτούμενα & ανταγωνιστικά προγράμματα.  

  • Το τμήμα εκπαίδευσης θα ξεκινήσει στις 29 Μαρτίου 2024 και θα υλοποιείται σε απογευματινές ώρες, μέσω διαδικτύου και ζωντανά με τον εκπαιδευτή. Δίνεται δυνατότητα προαιρετικής πιστοποίησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την φόρμα από εδώ.    

κι αλλά προγράμματα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Στρατηγικό Μάρκετινγκ (Strategic Marketing)»

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Κοινωνικών και Οικονομικών Επιστημών του ΑριστοτελείουΠανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ανακοινώνει τη συνέχιση της λειτουργίας του Αγγλόφωνου …

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Π.Μ.Σ. «Οικονομική και Διοίκηση για Μηχανικούς» για το ακαδ. έτος 2024-25

Σας ενημερώνουμε ότι ανακοινώθηκε η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οικονομική και Διοίκηση για Μηχανικούς» του ΤΜΟΔ για το ακαδημαϊκό έτος 2024-25. …

Υλοποίηση προγραμμάτων ΚΕΔΙΒΙΜ ΑΠΘ

Σας ενημερώνουμε πως το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα  με τίτλο «Ανάπτυξη ήπιων δεξιοτήτων (soft …

Υπηρεσίες

Γ.Ε.Μ.Η.

Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το Γ.Ε.Μ.Η