Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόσκλση συμμετοχής στη World Food Moscow (17 – 20 Σεπτεμβρίου 2018)

Σε μια τόσο δύσκολη για την Ελληνική επιχειρηματικότητα συγκυρία, μονόδρομος προς την ανάπτυξη είναι οι εξαγωγές. Μεγάλος εξαγωγικός προσανατολισμός, παρά τις κυρώσεις και το εμπάργκο, είναι η Ρωσία. Παρά τις κυρώσεις και το Εμπάργκο και παρά το γεγονός ότι δεν μπορούμε να εξάγουμε στη Ρωσία φρούτα τυροκομικά κρέατα και αλλαντικά, οι Ελληνικές Εξαγωγές των υπόλοιπων διατροφικών προϊόντων προς τη Ρωσική Ομοσπονδία αυξήθηκαν το 2017 κατά 8,75% και ανήλθαν περίπου στα 234 εκατομμύρια ευρώ.
Μία πολύ σημαντική δυνατότητα να εξάγει κάποιος στη Ρωσική αγορά δίδεται με τη συμμετοχή στις Διεθνείς εκθέσεις που πραγματοποιούνται στη Ρωσική Ομοσπονδία.
Μία από τις κορυφαίες εκθεσιακές διοργανώσεις στη Ρωσική Ομοσπονδία και ειδικά στο χώρο των τροφίμων και των ποτών είναι η Worldfood Μόσχας.
Το Επιμελητήριο Κιλκίς σε συνεργασία με την εταιρεία Οικονομοτεχνική ΕΠΕ (αποκλειστικός αντιπρόσωπος της World Food), διασφάλισε τη δυνατότητα οι επιχειρήσεις του Κιλκίς να μπορούν να συμμετάσχουν στη World Food Μόσχας σε κοινό stand Ελληνικών επιχειρήσεων με κόστος από 3500 ευρώ μόνο.

Στο κόστος περιλαμβάνονται:
- infodesk με γυάλινη βιτρίνα
-Αποθήκη εξοπλισμένη με κρεμάστρα, καφετιέρα και μικρό ψυγείο
-Γραφικά στους τοίχους της αποθήκης και στα infodesks
-Μοκέτα για το δάπεδο
-Τραπέζια και καθίσματα για επαγγελματικές συναντήσεις
-Προβολείς φωτισμού περιπτέρου
-Υπηρεσία διερμηνείας
-Ραντεβού με:
Εισαγωγείς Ελληνικών προϊόντων διατροφής στη Ρωσική Ομοσπονδία
Στελέχη των αλυσίδων λιανικής πώλησης της Ρωσίας και ποιο συγκεκριμένα με τους υπεύθυνους προμηθειών των super markets.
Διανομείς χονδρικής πώλησης προϊόντων διατροφής, στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Η παρεχόμενη προνομιακή τιμή που έχει εξασφαλίσει η Οικονομοτεχνική ΕΠΕ για όλες τις ελληνικές εταιρείες που αφορά στην ενοικίαση χώρου ανά τετραγωνικό μέτρο είναι €324 από €360, κόστος που ισχύει για οποιονδήποτε άλλον εκθέτη.

Επιπρόσθετα κόστη που προκύπτουν είναι η κατασκευή του περιπτέρου, το κόστος συμμετοχής και τα λειτουργικά έξοδα, όπου παρέχονται ανά περίπτωση και αναλόγως των τετραγωνικών μέτρων που επιλέγει ο εκθέτης.

World Food Moscow 2018 (27η συνεχόμενη χρονιά)

Η World Food Moscow (17 – 20 Σεπτεμβρίου 2018) είναι η κορυφαία έκθεση τροφίμων της Ρωσίας καθορίζοντας τον παλμό της χώρας στον τομέα των τροφίμων και των ποτών. Πρόκειται για ιδανική ευκαιρία προώθησης των προϊόντων και ενίσχυσης των πωλήσεων σε ένα κοινό χονδρεμπόρων, βασικών αγοραστών, εθνικών αλυσίδων, πωλητών λιανικού εμπορίου και διανομέων από τη Ρωσία και σε όλο τον κόσμο.

Αποτελεί την κορυφαία διοργάνωση εταιρειών που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στη ρωσική αγορά. Είναι το κύριο γεγονός της χώρας για έναν ευρύ αριθμό προϊοντικών κατηγοριών όπως οπωροκηπευτικών, είδη παντοπωλείου, είδη ζαχαροπλαστικής, ποτά / κρασιά / αφεψήματα, κονσερβοποιημένα προϊόντα, έλαια / λίπη, κατεψυγμένα φαγητά και προϊόντα, κρέας και πουλερικά, γαλακτοκομικά προϊόντα, τσάι και καφέ, οργανικά προϊόντα.
Ο απολογισμός της έκθεσης το 2017:
• 1.516 εκθέτες από 62 χώρες
• 29.859 επισκέπτες εκ των οποίων 26.159 Ρώσοι επισκέπτες και 3.172 από άλλες χώρες

Προϊόντα ενδιαφέροντος των αγοραστών
Προϊόντα ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας 39%
Είδη παντοπωλείου 31%
Τσάι και καφέ 29%
Φρούτα και λαχανικά 29%
Ψάρια και θαλασσινά 29%
Κονσερβοποιημένα προϊόντα 27%
Οργανικά προϊόντα 26%
Κρέας και πουλερικά 26%
Γαλακτοκομικά προϊόντα 26%
Κατεψυγμένα φαγητά και προϊόντα 24%
Έλαια, λίπη 21%
Ποτά 17%

Προϊόντα που επηρεάζονται από το εμπάργκο
Κρέας, πουλερικά και γαλακτοκομικά
Ψάρια και θαλασσινά
Φρέσκα φρούτα και λαχανικά

Γιατί να επενδύσω στη Ρωσία
Άνοιγμα μιας νέας αγοράς - η Ρωσία είναι μια τεράστια αγορά με ένα τεράστιο πληθυσμό. Είναι η ένατη πιο πυκνοκατοικημένη χώρα παγκοσμίως, με 143,9 εκατομμύρια κατοίκους. Το τεράστιο μέγεθος της Ρωσίας, καθώς οι προμηθευτές τροφίμων μπορούν να προσεγγίσουν περισσότερους καταναλωτές από ότι στην Ιαπωνία, σημαίνει ότι είναι αδύνατο να αγνοηθεί ως αγορά από παγκόσμιους παραγωγούς τροφίμων και ποτών.
Εξασφαλίστε τις γευστικές επιλογές της Ρωσίας - η εύρεση νέων συνεργατών / εισαγωγέων δεν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο η Ρωσία επεκτείνει το δίκτυο εφοδιασμού της. Οι Ρώσοι σήμερα είναι πιο τολμηροί με τις επιλογές τους από ποτέ, ψάχνοντας από κοινές διεθνείς γεύσεις έως εξωτικές επιλογές.
Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα - οι κορυφαίοι αγοραστές τροφίμων και ποτών της Ρωσίας χρησιμοποιούν την WorldFood Moscow για να βρουν νέους συνεργάτες και προϊόντα. Ως εκθέτης, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα κάνοντας επιχειρηματικές συναλλαγές μαζί τους σε σύντομο χρονικό διάστημα - καθιστώντας εύκολη την πραγματοποίηση συναλλαγών και την ενίσχυση της απόδοσης επένδυσης
Η Ρωσία εισήγαγε ελληνικά τρόφιμα αξίας 35 εκατομμυρίων δολαρίων το 2016 – αντιπροσωπεύοντας το 14,7% των συνολικών εξαγωγών της Ρωσίας το έτος αυτό. Τα τρόφιμα αποτελούν βασική εξαγωγή μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας σε σύγκριση με άλλες βιομηχανίες.
Γιατί να λάβω μέρος στην έκθεση World Food Moscow
 Συναντήστε τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων και αγοραστές από τη βιομηχανία τροφίμων της Ρωσίας
 Βρείτε έναν διανομέα / τοπικό εισαγωγέα ο οποίος μπορεί να μεταφέρει το προϊόν σας στην αγορά
 Γνωρίστε με τους υπάρχοντες παίκτες που έχουν μερίδιο αγοράς στη Ρωσία και καταλάβετε τον τρόπο που κινείται η αγορά
 Κατανοήστε τον τρόπο πρόσβασης στη ρωσική αγορά και στους τομείς ενδιαφέροντος και εναχθείτε σε αυτήν κατά τη φάση ανάπτυξης της
 Συνδεθείτε με περισσότερες από 62 χώρες σε μια παγκόσμια έκθεση τροφίμων
 Γνωρίστε με τα σούπερ μάρκετ από όλες τις χώρες της Πρώην ΕΣΣΔ αλλά και παγκοσμίως
 Η ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε αν επιθυμείτε να εισέλθετε στην αγορά τροφίμων της Ρωσίας

Τι να αναμένω κατά τη διάρκεια της έκθεσης / συμπεράσματα εκθετών

 Οι επισκέπτες με αγοραστική δύναμη - το 82% των επισκεπτών δήλωσαν ότι ήταν έτοιμοι να λάβουν αποφάσεις αγοράς με τις εταιρείες που συναντήθηκαν στην εκπομπή
 Οι επισκέπτες αναζητούν ξένα προϊόντα - το 74% των επισκεπτών επισκέφθηκε την εκδήλωση αποκλειστικά για να συναντήσει νέους προμηθευτές και συνεργάτες
 Εκδηλώσεις και γεγονότα ανά συγκεκριμένο τομέα / κλάδο προϊόντων - που διοργανώνονται κατά τη διάρκεια της έκθεσης και παρέχουν τη δυνατότητα καλύτερης κατανόησης της αγοράς
 Επιχειρήσεις από πλέον 62 χώρες - η Ρωσία λειτουργεί ως κόμβος για πολλές χώρες της Κεντρικής Ασίας, όπου οι αγοραστές χρησιμοποιούν την έκθεση για νέες συνεργασίες

Επιλέγοντας να συνεργαστείτε με την Οικονομοτεχνική ΕΠΕ μπορείτε να επιλέξετε μέσω των ολοκληρωμένων και προσαρμοσμένων προτάσεων αναλόγως με τις δικές σας ανάγκες.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής

κα Περσεφώνη Παντακίδου

(0030) 2310 556989 – ext 222
κ. Άρης Βασιλικός

(0030) 2310 556989 – ext 224
Κ. Κωνσταντίνος Πορτοκάλης

(0030) 2310 556989 – ext 215

Ο Πρόεδρος

Παύλος Σπ. Τονικίδης

Σχετικά γεγονότα
Καμία εκδήλωση
Powered by © MICROweb. All Rights Reserved.