Επίσκεψη του Υφυπουργού Εσωτερικών

Νέα - Δράσεις

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Χρήστος Χατζημλάδης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και υπηρεσιακά στελέχη του φορέα υποδέχθηκαν την Τρίτη 23 Απριλίου 2024  στο Επιμελητήριο Κιλκίς τον υφυπουργό εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Στάθη Κωνσταντινίδη στα πλαίσια επίσκεψής του στο Κιλκίς.

Ο Πρόεδρος κ. Χατζημλάδης Χρήστος ενημέρωσε τον υφυπουργό για τα θέματα  που αφορούν στον φορέα και στα μέλη του, παράλληλα δε για τις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις που έχει αναλάβει το Επιμελητήριο Κιλκίς, για τη στήριξη όλων των επιχειρήσεων στην Π.Ε Κιλκίς .

Ακολούθησε γόνιμος διάλογος μεταξύ των παρευρισκόμενων μελών του ΔΣ και του υπουργού ο οποίος δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός στα αιτήματά τους, αναγνωρίζοντας την επιτακτική ανάγκη της Πολιτείας να δοθούν λύσεις στο θέμα του υψηλού ενεργειακού κόστους που ταλανίζει τις επιχειρήσεις και παράλληλα δεσμεύθηκε για την άμεση  λύση  λειτουργικών θεμάτων του φορέα.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn
Εκτύπωση
Email

Περισσότερα
Νέα-Δράσεις

Ο Πρωτογενής Τομέας στις Αστικές Περιοχές – Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Καλό Πάσχα με υγεία, αγάπη και ελπίδα

Πρόσκληση μελών Διοικητικού Συμβουλίου

Καλείστε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κιλκίς, σε τακτική συνεδρίαση την Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 3:30μμ,  …

Αναζήτηση άρθρου

Υπηρεσίες

Γ.Ε.Μ.Η.

Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το Γ.Ε.Μ.Η