ΕΡΕΥΝΑ ΓΝΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ TOY Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤIΚΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

Νέα - Δράσεις

Η Αναπτυξιακή Κιλκίς ανέλαβε την πρωτοβουλία εκπόνησης μελέτης τουριστικού μάρκετινγκ και στρατηγικής ανάπτυξης της τουριστικής ταυτότητας του ν. Κιλκίς. Στο πλαίσιο αυτό οι απόψεις και οι προτάσεις όλων των κρίκων της τουριστικής αλυσίδας σχετικά με την υφιστάμενη κατάσταση αλλά και τις δυνατότητες ανάδειξης του ν. Κιλκίς ως τουριστικού προορισμού είναι όχι μόνο χρήσιμες αλλά και απαραίτητες.
Η Έρευνα Γνώμης που πραγματοποιείται, απευθύνεται σε όλους τους τοπικούς φορείς, τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του ν. Κιλκίς και φυσικά στις επιχειρήσεις (τουριστικά γραφεία, καταλύματα, εστιατόρια, αγροτουριστικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις υπαίθριων ή πολιτιστικών δραστηριοτήτων, κλπ.) του ν. Κιλκίς.
Σας καλούμε, λοιπόν, να συμμετέχετε σε αυτήν, συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά το ερωτηματολόγιο που θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο, μέχρι τις 8/10/2023:

https://forms.gle/THBt9SFSZ4Yd2xwY6
Ο εκτιμώμενος χρόνος για την απάντηση του ερωτηματολογίου ανέρχεται στα 5’ – 7’.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία χρειαστείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, τηλ. 23410 25305 (Αναπτυξιακή Κιλκίς).

Η Έρευνα Γνώμης διεξάγεται στο πλαίσιο του έργου: “Προώθηση εναλλακτικού τουρισμού στη διασυνοριακή περιοχή με επίκεντρο τις δραστηριότητες ευεξίας και ευημερίας, παράλληλα με την προώθηση ποιοτικών γεωργικών προϊόντων και τροφίμων, για τη δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης” με το ακρωνύμιο «NETOURAL», το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Συνεργασίας INTERREG IPA CBC «Ελλάδα – Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας 2014 – 2020».

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο που διαθέτετε στην υποστήριξη αυτής της προσπάθειας η οποία απώτερο σκοπό έχει να συμβάλει στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn
Εκτύπωση
Email
anki

Περισσότερα
Νέα-Δράσεις

Πρόθεση συμμετοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη διεθνή έκθεση PROWEIN 2024, 10-12 Μαρτίου 2024, στο Ντίσελντορφ

Πρόσκληση μελών Διοικητικού Συμβουλίου

Καλείστε τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κιλκίς, σε τακτική συνεδρίαση, την Δευτέρα  27 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18:00, …

Το Επιμελητήριο Κιλκίς για τα νέα φορολογικά μέτρα

Η φοροδιαφυγή και η παραοικονομία αποτελούν τις δύο πιο σκληρές μορφές αθέμιτου ανταγωνισμού εις βάρος των επιχειρήσεων όλων των μορφών …

Αναζήτηση άρθρου

Υπηρεσίες

Γ.Ε.Μ.Η.

Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το Γ.Ε.Μ.Η

Νέα - Δράσεις

Πληροφορίες

ΚΕΕΕ : Στο Αγρίνιο εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων και πλήθος θεσμικών εκπροσώπων

Στο Αγρίνιο βρέθηκαν εκπρόσωποι από τα Επιμελητήρια της χώρας αλλά και πλήθος θεσμικών εκπροσώπων, για την τακτική Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, την

Περισσότερα »