Η ALUMIL ξεκλειδώνει τον κώδικα Da Vinci στο Tel Aviv!

Πληροφορίες

Το Tel Aviv είναι μια μοντέρνα πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Το έργο «Da Vinci», ένα σύμπλεγμα 3 κτιρίων – δύο ουρανοξυστών και ενός εννιαόροφου κτιρίου στη βάση – που παίρνει το όνομά του από τον διάσημο Leonardo Da Vinci, εμπεριέχει όλα τα χαρακτηριστικά της πόλης, αλλά την ίδια στιγμή εκφράζει το όραμα να υπερβεί τα ήδη υπάρχοντα κτίρια μεγάλης κλίμακας, πετυχαίνοντας ακόμα περισσότερα, όπως ακριβώς επιτάσσει η καινοτομία και η εφευρετικότητα που και ο ίδιος ο Leonardo είχε ως οδηγό στα έργα του.

Τοποθετημένο σε εγγύτητα με το επαγγελματικό και το ψυχαγωγικό κέντρο της πόλης, το Da Vinci ξεχωρίζει για το καινοτόμο design του. Το κτίριο βρίσκεται κοντά σε κεντρικούς δρόμους, όπως τις Λεωφόρους Ayalon και Namir, με αποτέλεσμα γίνεται το σημείο αναφοράς της περιοχής λόγω του μεγέθους και του εντυπωσιακού στυλ του. Στη βάση της κατασκευής συναντάμε 9 ορόφους για εμπορική χρήση και στέγαση γραφείων, οι οποίοι βρίσκονται γύρω από μια όμορφη αυλή που δημιουργεί υπέροχη ατμόσφαιρα, ιδανική για επαγγελματικούς χώρους. Πάνω από τους 9 ορόφους υπάρχει ταράτσα με χώρους πρασίνου, προσφέροντας εξαιρετική θέα στην πόλη και ευκαιρία για χαλάρωση στην πισίνα που δεσπόζει. Οι δύο πύργοι, θα στεγάσουν 412 διαμερίσματα, που θα συνδυάζουν πολυτέλεια και άνεση.

Το εσωτερικό των διαμερισμάτων θα ακολουθεί τις γραμμές του εξωτερικού περιβλήματος, εκφράζοντας το όραμα του αρχιτεκτονικού γραφείου Yashar Architects, το οποίο σχεδίασε τους ουρανοξύστες. Το όραμά τους συνδυάζει με αρμονικό τρόπο λειτουργικότητα, αισθητική τελειότητα και ασύγκριτη εμπειρία διαβίωσης. Έτσι, το κτιριακό συγκρότημα είναι σχεδιασμένο σε ίσιες γραμμές που εξυπηρετούν το κύρος και την άνεση, αλλά ταυτόχρονα μέσω της ένωσης των πύργων με το εννιαόροφο κτίριο και τους χώρους που προσφέρει, έρχεται στο προσκήνιο η πρόταση για έναν τρόπο ζωής με άξονα την ποιότητα.

Η ALUMIL αποτελεί σημαντικό κομμάτι αυτού του εξαιρετικού project και εξοπλίζει τα κτίρια του συμπλέγματος με ένα ειδικής κατασκευής (customized) συρόμενο σύστημα αλουμινίου, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το Da Vinci και ανταποκρίνεται άριστα στις ζητούμενες επιδόσεις και σχεδιαστικές απαιτήσεις. Το προσαρμοσμένο αρχιτεκτονικό σύστημα αλουμινίου της ALUMIL συμβάλει καθοριστικά στην επιτυχή ολοκλήρωση του έργου Da Vinci, με ποιότητα, στυλ και υψηλά επίπεδα επιδόσεων.

Για άλλη μια φορά, η ALUMIL μέσω του προηγμένου τμήματος Διεθνών Έργων που διαθέτει, αποδεικνύει πως τα project στα οποία εμπλέκεται η εταιρεία δεν γνωρίζουν σύνορα. Η εμπειρία της εταιρείας στα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου, η τεχνολογική υπεροχή και η ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη, αποτελούν τα βασικά συστατικά για κάθε νέο επίτευγμα, συμπληρώνοντας τον ιδιαίτερα ευρύ κατάλογο διεθνών έργων.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn
Εκτύπωση
Email
logo_alumil

Σχετικά Άρθρα

Παράταση Σύμφωνου Συνεργασίας μεταξύ της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) και του ΟΣΔ Μουσικών Πνευματικών Δικαιωμάτων « Αυτοδιαχείριση»

Το Επιμελητήριο Κιλκίς σας ενημερώνει ότι το περασμένο έτος (02/2023) …

Έρευνα για το ΓΕΜΗ και την ΥΜΣ 2024

Ευκολότερη διαδικασία ίδρυσης και μείωση της γραφειοκρατίαςέφερε το ΓΕΜΗ για …

Διασύνδεση ERP-POS και υποχρεωτικότητα «Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης»

Αναζήτηση άρθρου

Υπηρεσίες

Γ.Ε.Μ.Η.

Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το Γ.Ε.Μ.Η

Νέα - Δράσεις

Συνταξιοδότηση Γ. Ηλιάδη

Μέρα ξεχωριστή και ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά για όλους, ήταν η Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024,  όταν η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κιλκίς αποχαιρέτησε, λόγω συνταξιοδότησης , το

Περισσότερα »

Συμμετοχή στην 88η ΔΕΘ

Ένα από τα εργαλεία εξωστρέφειας και προβολής των επιχειρήσεων μαςαποτελεί η συμμετοχή στη ΔΕΘ, η οποία είναι πάντα για κάθε επιχείρηση μιαιδιαίτερα σημαντική κίνηση, τόσο

Περισσότερα »