Πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων από τον Δήμο Κιλκίς για την ενίσχυση των συσσιτίων της Μητρόπολης Κιλκίς

Νέα - Δράσεις

Κρατάμε την ελπίδα ζωντανή με πράξεις που ορίζουν το μέτρο της κοινωνικής ευαισθησίας προς τον ελάχιστο αδελφό μας.

Με κεντρικό σύνθημα ‘’Μαζεύουμε τρόφιμα μοιράζουμε χαμόγελα’’ ο Δήμος Κιλκίς αναλαμβάνει και φέτος πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας

με σκοπό την υποστήριξη των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου.

Στο Φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου Κιλκίς θα συγκεντρώνονται βασικά είδη επισιτιστικής συνδρομής: λάδι,όσπρια (φασόλια, ρεβίθια, φακές), μακαρόνια, ρύζι,κριθαράκι, σάλτσες, γάλα μακράς διαρκείας, κασέρι, ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι, λεμόνι, ξύδι.

Όσοι πολίτες θέλουν να συμμετέχουν στο κάλεσμα της ανθρωπιάς μπορούν να προσέρχονται με τα χρειαζόμενα είδη διατροφής, στο Φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου Κιλκίς, από αύριο Τρίτη 23 Απριλίου έως τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαϊου, κατά τις ώρες 8:30 έως 14:30.

Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα διανεμηθούν στα συσσίτια των Ενοριών Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Αγίου Δημητρίου της Ιεράς Μητρόπολης Κιλκίς, τα οποία λειτουργούν αδιάλειπτα ως εστίες οικογενειακής θαλπωρής και προσφέρουν καθημερινά, με την εθελοντική συνδρομή συμπολιτών μας, ζεστές μερίδες φαγητού σε άπορες οικογένειες και σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.   

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγκέντρωση των τροφίμων μακράς διαρκείας  παρέχονται στα τηλ. επικοινωνίας 23413 52212, 52213. 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn
Εκτύπωση
Email

Περισσότερα
Νέα-Δράσεις

Ο Πρωτογενής Τομέας στις Αστικές Περιοχές – Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Καλό Πάσχα με υγεία, αγάπη και ελπίδα

Πρόσκληση μελών Διοικητικού Συμβουλίου

Καλείστε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κιλκίς, σε τακτική συνεδρίαση την Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 3:30μμ,  …

Αναζήτηση άρθρου

Υπηρεσίες

Γ.Ε.Μ.Η.

Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το Γ.Ε.Μ.Η