Πρόγραμμα ανάπτυξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Προγράμματα

Στόχος του “ΟΠΑΠ Forward” είναι να υποστηρίξει αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις να επιταχύνουν την ανάπτυξή τους, διευρύνοντας τους επιχειρηματικούς τους ορίζοντες, και ξεπερνώντας τυχόν εμπόδια και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, ώστε να εξελιχθούν σε μεγάλες και επιτυχημένες επιχειρήσεις που καινοτομούν, εξάγουν και αλλάζουν τα δεδομένα στον κλάδο τους.

VitexConditoCoffee IslandFunky BuddhaEurochartiki, είναι μερικές από τις συνολικά 69 εταιρείες που συμμετέχουν μέχρι σήμερα στο πρόγραμμα.

Λαμβάνοντας υπόψη τις εταιρείες του δικτύου σας, πιστεύουμε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελεί μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία για εκείνες, και θα χαιρόμασταν πολύ να τις ενημερώσετε σχετικά – παρακάτω θα βρείτε τις πληροφορίες που μπορείτε να τους προωθήσετε.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξη της διάδοσης του προγράμματος, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του επιχειρηματικού οικοσυστήματος της χώρας.

Στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση,

Ηλιάνα Αγκόρα & ομάδα του OPAP Forward 


Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τον 6ο κύκλο του δωρεάν προγράμματος ανάπτυξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων “ΟΠΑΠ Forward” ολοκληρώνεται στις 14 Ιουλίου!

Πληροφορίες για το πρόγραμμα:

Στόχος του “ΟΠΑΠ Forward” είναι να δώσει μια μοναδική προοπτική σε αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ώστε μέσα από την εξέλιξη τους να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, να διευρύνουν τους επιχειρηματικούς τους ορίζοντες, να ξεπεράσουν τυχόν εμπόδια και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και να εξελιχθούν σε μεγάλες και επιτυχημένες επιχειρήσεις που καινοτομούν, εξάγουν και αλλάζουν τα δεδομένα στον κλάδο τους.

Σε 5 χρόνια υλοποίησης, στο πρόγραμμα συμμετέχουν 69 εταιρείες (όπως Vitex, Eurochartiki, Funky Buddha, Agrino, Coffee Island, Mailo’s, Zakcret, Kostarelos κ.α.), λαμβάνοντας ολοκληρωμένη στρατηγική καθοδήγηση, πρόσβαση σε ένα σημαντικό επιχειρηματικό δίκτυο, διεθνείς αγορές καθώς και σε χρηματοδοτικά εργαλεία. Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια των 5 κύκλων υλοποίησης του προγράμματος, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις δημιούργησαν 20.000+ νέες άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας και αύξησαν τον τζίρο τους κατά 50%

Το “ΟΠΑΠ Forward” σχεδιάστηκε στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ και υλοποιείται σε συνεργασία με την Endeavor Greece.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή επιπλέον πληροφορία:

Ηλιάνα Αγκόρα, Programs Manager @ Endeavor Greece

iliana.agora@endeavor.org

6982048983

κι αλλά προγράμματα

Πρόγραμμα Ενίσχυσης Μικρών Επιχειρήσεων & Συνεταιρισμών 2024

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, διενεργεί για δέκατη συνεχή χρονιά Πρόγραμμα Ενίσχυσης μικρών και πολύ μικρών …

Πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ «Πρακτικής Άσκησης»

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Στρατηγικό Μάρκετινγκ (Strategic Marketing)»

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Κοινωνικών και Οικονομικών Επιστημών του ΑριστοτελείουΠανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ανακοινώνει τη συνέχιση της λειτουργίας του Αγγλόφωνου …

Υπηρεσίες

Γ.Ε.Μ.Η.

Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το Γ.Ε.Μ.Η