Πρόσκληση στο Ειδικό Πρόγραμμα Επιχειρηματικής Αποστολής

Προγράμματα

Κατά τις ημερομηνίες 7-10 Μαίου 2024 πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη-Τουρκία το Ειδικό Πρόγραμμα Επιχειρηματικής Αποστολής από τη Ένωση Εξαγωγέων Βιομηχανίας TURKISH HVAC-R (ISIB).

Στο πρόγραμμα προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο HVAC-R (Θέρμανση, Αερισμός, Κλιματισμός, Ψύξη)

Ειδικό Πρόγραμμα Επιχειρηματικής Αποστολής περιλαμβάνει επίσκεψη στις εταίριες καθώς και B2B συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο μας και όχι από το Γραφείο μας. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

  • Διμερείς επιχειρηματικές συναντήσεις στις 8 Μαίου 2024 στο ξενοδοχείο που θα φιλοξενήσετε,
  • Στο πλαίσιο της αντιπροσωπείας, τα αεροπορικά εισιτήρια (που εκδίδονται 7-10 Μαίου 2024) και η διαμονή 3 διανυκτερεύσεων ενός προσκεκλημένου θα καλύπτονται από την ISIB.
  • Στην αντιπροσωπεία καλούνται εταιρείες που πραγματοποιούν αγορές από τον κλάδο HVAC-R (Θέρμανση, Αερισμός, Κλιματισμός, Ψύξη).

Επισυνάπτεται το προσχέδιο προγράμματος για το Πρόγραμμα Ειδικής Επιχειρηματικής Αποστολής.

Παρακαλούμε όπως οι εταιρείες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Ειδικό Πρόγραμμα Επιχειρηματικής Αποστολής, να επικοινωνήσουν με το Γραφείο μας αργότερο μέχρι τις 15/03/2024 στο e-mail athens@trade.gov.tr  

κι αλλά προγράμματα

Πρόγραμμα Ενίσχυσης Μικρών Επιχειρήσεων & Συνεταιρισμών 2024

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, διενεργεί για δέκατη συνεχή χρονιά Πρόγραμμα Ενίσχυσης μικρών και πολύ μικρών …

Πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ «Πρακτικής Άσκησης»

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Στρατηγικό Μάρκετινγκ (Strategic Marketing)»

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Κοινωνικών και Οικονομικών Επιστημών του ΑριστοτελείουΠανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ανακοινώνει τη συνέχιση της λειτουργίας του Αγγλόφωνου …

Υπηρεσίες

Γ.Ε.Μ.Η.

Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το Γ.Ε.Μ.Η