Σεμινάριο του ΕΦΕΤ με τίτλο “Βασικές αρχές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων”

Νέα - Δράσεις

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ διοργανώνει σεμινάρια που απευθύνονται σε κάθε άτομο που απασχολείται σε επιχειρήσεις που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση & ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων (Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Καφετέριες, Ζαχαροπλαστεία, Φούρνοι, Ψητοπωλεία, Κρεοπωλεία, Σούπερ Μάρκετ, Παιδικοί Σταθμοί, Κυλικεία, Συνεταιρισμοί, Ελαιοτριβεία, Οινοποιεία, Κάβες, Βιομηχανίες τροφίμων-ποτών κλπ) και το οποίο έρχεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε επαφή με τα τρόφιμα.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn
Εκτύπωση
Email
epimorfotiki_logo

Περισσότερα
Νέα-Δράσεις

Επίσκεψη της κας Έλενας Σώκου στο Επιμελητήριο Κιλκίς – Συνεργασία και διάλογος για την ενίσχυση της ανάπτυξη του Κιλκίς

Την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2025, η κα Έλενα Σώκου, Συντονίστρια του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, επισκέφθηκε το Κιλκίς, συνοδευόμενη από …

GREENSMES Πρόσκληση σε διήμερο εργαστήριο

Συμμετοχή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Κωνσταντίνου Βιολιτζή, στην Επιτροπή Παρακολούθησης του Π.Π. Κεντρικής Μακεδονίας ως εκπρόσωπος της ΚΕΕΕ

Υπό την Προεδρία της Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κας Αθηνάς Αηδονά, πραγματοποιήθηκε στις 24.06.2025 στη Θεσσαλονίκη η 4η Συνεδρίαση της Επιτροπής …

Αναζήτηση άρθρου

Υπηρεσίες

Γ.Ε.Μ.Η.

Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το Γ.Ε.Μ.Η