Σεμινάριο του ΕΦΕΤ με τίτλο “Βασικές αρχές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων”

Νέα - Δράσεις

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ διοργανώνει σεμινάρια που απευθύνονται σε κάθε άτομο που απασχολείται σε επιχειρήσεις που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση & ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων (Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Καφετέριες, Ζαχαροπλαστεία, Φούρνοι, Ψητοπωλεία, Κρεοπωλεία, Σούπερ Μάρκετ, Παιδικοί Σταθμοί, Κυλικεία, Συνεταιρισμοί, Ελαιοτριβεία, Οινοποιεία, Κάβες, Βιομηχανίες τροφίμων-ποτών κλπ) και το οποίο έρχεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε επαφή με τα τρόφιμα.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn
Εκτύπωση
Email
epimorfotiki_logo

Περισσότερα
Νέα-Δράσεις

Ενημέρωση για παράταση υποβολών αιτήσεων του Προγράμματος «Ενίσχυση Ψηφιακού Μετασχηματισμού Επιχειρήσεων Πολιτιστικού, Δημιουργικού και Χειροτεχνικού Κλάδου»

Το Υπουργείο Πολιτισμού, σε συνεργασία με τα Υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σας ενημερώνει για την παράταση …

Ημερίδα: Χρηματοδοτικά Εργαλεία Ανάπτυξης

Η ενημερωτική ημερίδα του Επιμελητηρίου Κιλκίς, σε συνεργασία με την εταιρεία Noisis Σύμβουλοι Ανάπτυξης, πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία τη Δευτέρα …

Νέα εποχή για την προστασία των γνήσιων, τοπικών και ευρωπαϊκών χειροτεχνικών προϊόντων στην ενιαία αγορά!

Από τον Δεκέμβριο του 2025, οι βιοτέχνες μπορούν να υποβάλουν αίτηση για νέα γεωγραφική ένδειξη. Η  Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του …

Αναζήτηση άρθρου

Υπηρεσίες

Γ.Ε.Μ.Η.

Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το Γ.Ε.Μ.Η

Νέα - Δράσεις

Ενημέρωση για παράταση υποβολών αιτήσεων του Προγράμματος «Ενίσχυση Ψηφιακού Μετασχηματισμού Επιχειρήσεων Πολιτιστικού, Δημιουργικού και Χειροτεχνικού Κλάδου»

Το Υπουργείο Πολιτισμού, σε συνεργασία με τα Υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σας ενημερώνει για την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των

Περισσότερα »

Πληροφορίες