ΣΤΗΝ ΤΡΙΕΤΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΣΕΩΝ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΛΙΚΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Πληροφορίες

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, προστέθηκαν και τα κυλικεία των σχολείων στις επιχειρήσεις που παρατάθηκαν τα μισθώματά τους για μία τριετία.

Ικανοποιήθηκε έτσι ένα αίτημα από τους ιδιοκτήτες κυλικείων που το είχε καταθέσει στη Διοίκηση του Ε.Ε.Α. η κ. Φραντζέσκα Τατούλη, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κυλικείων Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων.

Υπενθυμίζεται ότι, την απόφαση για την παράταση των μισθωμάτων των ακινήτων του Δημοσίου για τρία έτη, είχε ανακοινώσει ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχε διοργανώσει το Επιμελητήριο ακριβώς γι΄ αυτό το θέμα, στις 17 Μαρτίου 2021. Πριν όμως από την τηλεδιάσκεψη, είχαμε πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Υπουργό, όπου και τέθηκε το θέμα της ανάγκης για παράταση σε μία χρονική στιγμή που λόγω της πανδημίας κινδυνεύει η βιωσιμότητα εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn
Εκτύπωση
Email

Σχετικά Άρθρα

Αναζήτηση άρθρου

Υπηρεσίες

Γ.Ε.Μ.Η.

Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το Γ.Ε.Μ.Η

Νέα - Δράσεις

Ανάκληση της ΚΥΑ που υποχρεώνει τις επιχειρήσεις να επιστρέψουν στους παρόχους ενέργειας τις επιδοτήσεις για την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος της περιόδου 2022-2023

Αξιότιμοι Κύριοι Υπουργοί, Το τελευταίο διάστημα το Επιμελητήριο Κιλκίς γίνεται δέκτης έντονων παραπόνων και διαμαρτυριών από τις επιχειρήσεις της Π.Ε Κιλκίς, για τις  υπέρογκες χρεώσεις

Περισσότερα »