Με απόφαση του πρωθυπουργού, κηρύχθηκε τριήμερο εθνικό πένθος για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα. Όπως έγινε γνωστό, το τριήμερο εθνικό πένθος τίθεται σε ισχύ από την 1η έως και την 3η Μαρτίου 2023, με μεσίστια έπαρση σημαίας σε όλα τα δημόσια κτίρια και αναστολή των δημοσίων εορταστικών εκδηλώσεων.
Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, κ. Ιωάννης Μασούτης, εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήρια σύσσωμης της επιμελητηριακής κοινότητας στις οικογένειες των θυμάτων του πολύνεκρου δυστυχήματος, στα Τέμπη:
«Η χώρα μας βρίσκεται σε τριήμερο εθνικό πένθος.
Η οδύνη μας είναι βαθιά. Ως πρόεδρος της ΚΕΕΕ, εκφράζω τα βαθιά συλλυπητήρια της επιμελητηριακής κοινότητας στις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος, αλλά και τη συμπαράστασή μας στους τραυματίες και στους οικείους τους».
Συμμετοχή Επιμελητήριου Κιλκίς στη σύσκεψη του ΠΑΣΟΚ με παραγωγικούς φορείς για τις αναπτυξιακές προοπτικές της Π.Ε. Κιλκίς
Σε συνάντηση εργασίας που συγκάλεσαν οι τομείς του ΠΑΣΟΚ για την Οικονομία και την Ανάπτυξη με παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας, στο πλαίσιο της φετινής Δ.Ε.Θ., συμμετείχε
