Επίσκεψη του Επιμελητηρίου Κιλκίς στην εταιρία Μανιτάρια Κεχαγιά ΑΕ

Νέα - Δράσεις

Αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Κιλκίς αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Χατζημλάδη, τον Διοικητικό Προϊστάμενο κ. Γεώργιο Ηλιάδη , την Προϊσταμένη Διοικητικού – Οικονομικού κα. Αγγελική Παυλίδου και την συνεργάτιδα του φορέα Δικηγόρο κα. Καλλισθένη Πάκα, πραγματοποίησε επίσκεψη την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 στις εγκαταστάσεις της εταιρίας ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΕΧΑΓΙΑ ΑΕ στο χωριό Πεδινό της Π.Ε Κιλκίς . Μία εταιρία που διαθέτει παραγωγική μονάδα πλευρώτους στο Πεδινό Κιλκίς, η οποία θεωρείται από τις κορυφαίες για τα ευρωπαϊκά δεδομένα και παράλληλα έχει δημιουργήσει μονάδα παραγωγής λευκών μανιταριών, ενισχύοντας με τρόπο παραδειγματικό την τοπική οικονομία και αυξάνοντας την απασχόληση σε τοπικό επίπεδο .
Τα στελέχη του Επιμελητηρίου Κιλκίς υποδέχθηκαν στην εταιρία ο κ. Αθανάσιος Κεχαγιάς – Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, καθώς και ο κ. Χρήστος Νικολαίδης – Διευθυντής Παραγωγής , οι οποίοι ενημέρωσαν για το αντικείμενο και τους στόχους της εταιρίας.
Ο Πρόεδρος κ. Χατζημλάδης Χρήστος, αφού συνεχάρη τους οικοδεσπότες για την εξαιρετική επένδυση στην περιοχή μας, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει το Επιμελητήριο Κιλκίς, για τη στήριξη όλων των επιχειρήσεων στην Π.Ε. Κιλκίς .
Ταυτόχρονα δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός σε κάθε δίκαιο αίτημά τους , αναγνωρίζοντας την επιτακτική ανάγκη να παρέμβει άμεσα η Πολιτεία και να δώσει λύση στο θέμα της χαρτογράφησης και της ολοκλήρωσης της κατασκευής του οδικού δικτύου , λόγω της τεράστιας και διαρκώς αυξανόμενης επένδυσης που ήδη υλοποιείται και απασχολεί πλήθος εργαζομένων και επισκεπτών .
Στη συνάντηση, η οποία σημειωτέο έγινε σε πολύ ευχάριστο κλίμα, συμφωνήθηκε η ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ των μερών .

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn
Εκτύπωση
Email

Περισσότερα
Νέα-Δράσεις

Ο Πρωτογενής Τομέας στις Αστικές Περιοχές – Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Καλό Πάσχα με υγεία, αγάπη και ελπίδα

Πρόσκληση μελών Διοικητικού Συμβουλίου

Καλείστε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κιλκίς, σε τακτική συνεδρίαση την Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 3:30μμ,  …

Αναζήτηση άρθρου

Υπηρεσίες

Γ.Ε.Μ.Η.

Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το Γ.Ε.Μ.Η