Γνωριμία με τις επιχειρήσεις της περιφέρειάς μας

Νέα - Δράσεις

Συνεχίζοντας την προσωπική γνωριμία με τις επιχειρήσεις της περιφέρειάς μας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Χρήστος Χατζημλάδης συνοδευόμενος από τον Διοικητικό Προϊστάμενο του Φορέα κ. Γιώργο Ηλιάδη, επισκέφθηκαν την περασμένη Πέμπτη 24/9, διαδοχικά τις επιχειρήσεις ΦΑΙΔΩΝ ΑΕ και ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ ΑΕ που εδρεύουν στη Ν.Σάντα.

Στην βιομηχανία ζαχαροπλαστικής ΦΑΙΔΩΝ ΑΕ(www.fedon.gr) τους υποδέχθηκε ο πρόεδρος και δ.σ. κ. Γιαχανατζής Στάθης, ο οποίος  τους ενημέρωσε για την λειτουργία της εταιρίας-η οποία σημειωτέον έχει προϊστορία  στο χώρο πάνω από 50 έτη, τους στόχους και την φιλοσοφία της, την ενίσχυση της απασχόλησης, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει την “δύσκολη” αυτή ομολογουμένως περίοδο.

Η εταιρία η οποία συνεργάζεται με όλα σχεδόν τα S/M, εταιρίες μαζικής εστίασης, δίκτυα διανομών κλπ, επιδεικνύει έντονη εξωστρέφεια σε σημαντικές χώρες, με τα γνωστά “γλυκά” της προϊόντα: παραδοσιακά βουτήματα, κουλουράκια απλά-γεμιστά-νηστίσιμα-χωρίς γλουτένη, κριτσίνια, πτιφούρ, κεράσματα σοκολάτας, κέϊκ, μηλόπιτες, σιροπιαστά, μελομακάρονα, κουραμπιέδες κ.ά.

Στόχος και φιλοσοφία της εταιρίας είναι, η διαρκής εξέλιξή της, με σκοπό την διάθεση των προϊόντων στον καταναλωτή με τον καλύτερο συνδυασμό τιμής και ποιότητας.

 Η συνέχεια  με την καινοτόμο ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ ΑΕ(www.anatomichelp.gr) στα γραφεία της οποίας  οι κ.κ. Γιαννούλης Στέλιος και Παναγιώτης, πρόεδρος και αντιπρόεδρος αντίστοιχα της εταιρίας,  παρουσίασαν  τη λειτουργία της εταιρίας, τα παραγόμενα καινοτόμα προϊόντα, τους στόχους, την ενίσχυση της απασχόλησης  και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ως επιχείρηση.

Η ΑΝΑΤΟΜΙΚ είναι μία υπερσύγχρονη μονάδα κάθετης παραγωγής και αποτελεί την μοναδική κατασκευάστρια εταιρία ορθοπαιδικών και αθλητιατρικών  προϊόντων υψηλών προδιαγραφών  στην χώρα μας, με πλήρη γκάμα που υπερβαίνει τους 250 κωδικούς. Διαθέτει δίκτυο έμπειρων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό με εξαγωγές σε πάνω από 40 χώρες.

Μοχλός ανάπτυξής της οι συνεχείς επενδύσεις σε τεχνογνωσία, εξοπλισμό και ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, σε συνδυασμό με τον άριστο σχεδιασμό και κατασκευή των προϊόντων της.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου από την πλευρά του ευχαρίστησε τους οικοδεσπότες, κατά σειρά κ.κ. Γιαχανατζή Στάθη, Γιαννούλη Στέλιο και Γιαννούλη Παναγιώτη, για την φιλοξενεία και την ενδελεχή ενημέρωσή του, δήλωσε εντυπωσιασμένος από αυτά που αποκόμισε συνολικά από την κάθε εταιρία και ευτυχής που ο τόπος μας διαθέτει τόσο “γλυκές και καινοτόμες” επιχειρήσεις, τονίζοντας παράλληλα την αμέριστη στήριξη του Φορέα σε κάθε προσπάθειά τους.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn
Εκτύπωση
Email
_EPIM_LOGO_2

Περισσότερα
Νέα-Δράσεις

Πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων από τον Δήμο Κιλκίς για την ενίσχυση των συσσιτίων της Μητρόπολης Κιλκίς

Κρατάμε την ελπίδα ζωντανή με πράξεις που ορίζουν το μέτρο της κοινωνικής ευαισθησίας προς τον ελάχιστο αδελφό μας. Με κεντρικό …

Fair Announcement: WENERGY 2024

Σας ενημερώνουμε ότι στις 09 – 11 Μαΐου 2024 στο İzmir θα πραγματοποιηθεί η “WENERGY EXPO”.Παρακαλούμε για την ενημέρωση των …

Επιχειρηματική Αποστολή στη Γκάνα 2024

Το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Ανάπτυξης, σε συνεργασία με τον ΣΕΒ, το ΕΒΕΑ, τον ΣΕΒΕ και την Enterprise Greece, με …

Αναζήτηση άρθρου

Υπηρεσίες

Γ.Ε.Μ.Η.

Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το Γ.Ε.Μ.Η

Νέα - Δράσεις

Πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων από τον Δήμο Κιλκίς για την ενίσχυση των συσσιτίων της Μητρόπολης Κιλκίς

Κρατάμε την ελπίδα ζωντανή με πράξεις που ορίζουν το μέτρο της κοινωνικής ευαισθησίας προς τον ελάχιστο αδελφό μας. Με κεντρικό σύνθημα ‘’Μαζεύουμε τρόφιμα μοιράζουμε χαμόγελα’’

Περισσότερα »

Fair Announcement: WENERGY 2024

Σας ενημερώνουμε ότι στις 09 – 11 Μαΐου 2024 στο İzmir θα πραγματοποιηθεί η “WENERGY EXPO”.Παρακαλούμε για την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων μελών σας. Για περισσότερες

Περισσότερα »