Οικονομικό Επιχειρηματικό Φόρουμ και Β2Β συναντήσεις στο Βλαντιακαυκάζ (Νότια Ρωσία) 18 Ιουνίου τ.ε.

Πληροφορίες

Σε συνέχεια του ΑΣ397/23.4.2021 εγγράφου μας, για την εν θέματι διοργάνωση, επανερχόμεθα για να σας ενημερώνουμε ότι

Α) Μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας υφίστανται 4 εβδομαδιαίες πτήσεις Μόσχα-Αθήνα-Μόσχα και 1 εβδομαδιαία πτήση Μόσχα-Θες/κη-Μόσχα.

Β) Από αρχές Ιουνίου πιθανότατα θα υπάρξει  αύξηση του αριθμού των πτήσεων και των προορισμών.

Γ) Επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται όπως αποστέλλουν ερωτήσεις ή τις σχετικές πληροφορίες με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και προς το Γραφείο μας, (ecocom-moscow@mfa.gr) προκειμένου διευκολυνθεί η επικοινωνία τους με διοργανωτή.

Τέλος επαναλαμβάνουμε επίσης την πληροφόρηση που εμπεριέχεται στo προαναφερόμενο έγγραφό μας.

Το διάστημα από 17 έως 20 Ιουνίου τ.ε. στην πόλη Βλαντικαυκάζ της Δημοκρατίας της Βόρειας Οσετίας-Αλάνια (νότια Ρωσία) για δεύτερη φορά (το 2019 πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά) διοργανώνονται  «Ημέρες Ελληνικού Πολιτισμού» στην Δημοκρατία της Βόρειας Οσετίας-Αλάνια, με αφορμή το Αφιερωματικό Έτος Ιστορίας Ελλάδας-Ρωσίας.

Μεταξύ άλλων εκδηλώσεων στις 18 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί Επιχειρηματικό Οικονομικό Φόρουμ «Ελλάδα-Κύπρος-Οσετία», το οποίο θα περιλαμβάνει έκθεση-παρουσίαση προϊόντων και Β2Β συναντήσεις ελληνικών και τοπικών επιχειρήσεων.

Ο διοργανωτής των εκδηλώσεων ο τοπικός Σύλλογος Ελλήνων «Προμηθέας» προσκαλεί τις ελληνικές επιχειρήσεις, οργανώσεις και εταιρείες που απασχολούνται στον τομέα των κατασκευών, της παραγωγής δομικών υλικών και άλλων εμπορευμάτων, αγροπαραγωγούς, εκπροσώπους ελαφριάς βιομηχανίας και κατασκευαστές σουβενίρ, καθώς επίσης και επιχειρήσεις παραγωγής ποτών και αναψυκτικών (ούζο, κρασί, χυμοί κ.α.) και τουριστικές εταιρείες να συμμετάσχουν στις εργασίες του.

Η Ρωσική πλευρά αναλαμβάνει:

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στο Φόρουμ και στις Β2Β συναντήσεις παρακαλούνται: Όπως γνωστοποιήσουν το ενδιαφέρον τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση aadonis@mail.ru,  (τηλ. επικοινωνίας +7 9188224095, κ. Γιούριος Ασλανίδης) καθώς και στο ecocom-moscow@mfa.gr

και  επιπλέον να Υποβάλλουν Αίτηση Συμμετοχής (εγγράφως), με σύντομες πληροφορίες για την εταιρεία τους.

  1.  Να ενημερώσουν για το πληροφοριακό υλικό που προτίθενται να έχουν: Banner, Stand, Booklets, Foto και δείγματα εμπορευμάτων
Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn
Εκτύπωση
Email

Σχετικά Άρθρα

Δελτίο Τύπου Προκήρυξης του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Για 7η χρόνια λειτουργεί στην Καβάλα το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών …

Η Αγορά Τροφίμων και Ποτών της Ταϊβάν

Α. Γενικά. Η αξία των λιανικών πωλήσεων τροφίμων και ποτών …

Εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό “Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής”

Αναζήτηση άρθρου

Υπηρεσίες

Γ.Ε.Μ.Η.

Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το Γ.Ε.Μ.Η

Νέα - Δράσεις

Fair Announcement: WENERGY 2024

Σας ενημερώνουμε ότι στις 09 – 11 Μαΐου 2024 στο İzmir θα πραγματοποιηθεί η “WENERGY EXPO”.Παρακαλούμε για την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων μελών σας. Για περισσότερες

Περισσότερα »