Πρόσκληση για συμμετοχή στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων Β2Β@88th Thessaloniki International Fair 2024

Νέα - Δράσεις

Στο πλαίσιο της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η ΔΕΘ-HELEXPO σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network – Hellas διοργανώνουν Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων (Β2Β) με εταιρείες από τη Γερμανία, που είναι και η τιμώμενη χώρα της φετινής έκθεσης.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συναντήσεις (Β2Β) την Κυριακή 8/9 (11:00 – 18:00) και Δευτέρα με Πέμπτη 9-12/09 (16:20 – 20:00) στον ημιώροφο του Περιπτέρου 15 μέσα στον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ.

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε θα πρέπει να υποβάλλετε το επιχειρηματικό σας προφίλ στην πλατφόρμα επιχειρηματικών συναντήσεων Β2Match στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Στη φόρμα εγγραφής της πλατφόρμας B2Match, θα πρέπει να ορίσετε με ακρίβεια το προφίλ της επιχείρησής σας και το είδος της συνεργασίας που θέλετε να δημιουργήσετε. Η λεπτομερής περιγραφή του επιχειρηματικού προφίλ είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς αυξάνει την πιθανότητα να κανονίσετε συναντήσεις «B2B» με άλλους συμμετέχοντες. Όσο πιο γρήγορα γίνει η εγγραφή, τόσο περισσότεροι ξένοι συνεργάτες θα μπορούν να δουν την προσφορά της εταιρείας σας.

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, και το πιο αποτελεσματικό «matching», παρακαλούμε όπως προσθέσετε τουλάχιστο ένα «Marketplace item» στο προφίλ σας (π.χ. Product / Service / Request).

Μετά την εγγραφή σας, μπορείτε να δείτε τα προφίλ των άλλων εταιρειών και να επιλέξετε τις επιχειρήσεις τις οποίες θέλετε να συναντήσετε. Λίγες μέρες πριν την διεξαγωγή της εκδήλωσης Β2Β, θα λάβετε αναλυτικό πρόγραμμα συναντήσεων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με την διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Νικολέτα Μουρατίδου στο mouratidou@sbe.org.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn
Εκτύπωση
Email

Περισσότερα
Νέα-Δράσεις

Σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό για το ενεργειακό κόστος

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Χρήστος Χατζημλάδης  παρέστη  στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στην παρουσίαση από τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο …

Έως τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου η σύνδεση επαγγελματικών λογαριασμών με το IRIS

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Την υποχρέωση σύνδεσης του επαγγελματικού τους …

Πανθεσσαλονική Πολυκλαδική Έκθεση 20-22/9/2024

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή της ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗΣΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ, κατά το χρονικό διάστημα 20 έως 22 Σεπτεμβρίου2024, στις εγκαταστάσεις του …

Αναζήτηση άρθρου

Υπηρεσίες

Γ.Ε.Μ.Η.

Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το Γ.Ε.Μ.Η

Νέα - Δράσεις

Έως τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου η σύνδεση επαγγελματικών λογαριασμών με το IRIS

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Την υποχρέωση σύνδεσης του επαγγελματικού τους λογαριασμού με το σύστημα άμεσων

Περισσότερα »

Πληροφορίες