Έρευνα για την Καινοτομία στις ελληνικές επιχειρήσεις 2020-2022

Πληροφορίες

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), σε συνεργασία με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.), διενεργεί την έρευνα για την Καινοτομία στις ελληνικές επιχειρήσεις, με περίοδο αναφοράς την τριετία 2020-2022. 

Η «Έρευνα για την Καινοτομία – Community Innovation Survey» αποτελεί την επίσημη στατιστική έρευνα για τη συλλογή στοιχείων για την καινοτομία των επιχειρήσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και διεξάγεται υποχρεωτικά σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε εφαρμογή του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2022/1092 και βάσει του Κανονισμού (ΕΕ) 2019/2152.  

Η σημασία της έρευνας για το οικοσύστημα καινοτομίας της Ελλάδας είναι μεγάλη, καθώς καταγράφει τη δυναμική της χώρας και τις ανάγκες και επιδόσεις των ελληνικών επιχειρήσεων στον τομέα της καινοτομίας.  

Στο ανωτέρω πλαίσιο, σας προωθούμε τη σχετική επιστολή της Διευθύντριας του ΕΚΤ, Δρος Εύης Σαχίνη, προσκαλώντας τον φορέα σας να υποστηρίξει τη διενέργεια της εν λόγω έρευνας κοινοποιώντας στα μέλη σας το δελτίο τύπου της έρευνας, το οποίο έχει αναρτηθεί στον παρακάτω διαδικτυακό σύνδεσμο: https://metrics.ekt.gr/articles/658, ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο θεωρείτε προσφορότερο.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn
Εκτύπωση
Email

Σχετικά Άρθρα

Έρευνα για το ΓΕΜΗ και την ΥΜΣ 2024

Ευκολότερη διαδικασία ίδρυσης και μείωση της γραφειοκρατίαςέφερε το ΓΕΜΗ για …

Διασύνδεση ERP-POS και υποχρεωτικότητα «Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης»

Ίδρυση ΕΕΕΠΕ – Ένωση Επαγγελματιών & Επιχειρήσεων Πληροφορικής Ελλάδας

Ίδρυση ΕΕΕΠΕ Σε κλίμα συναδελφικότητας, αλλά και έντονου προβληματισμού, επιχειρηματίες, …

Αναζήτηση άρθρου

Υπηρεσίες

Γ.Ε.Μ.Η.

Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το Γ.Ε.Μ.Η

Νέα - Δράσεις

Έρευνα για το ΓΕΜΗ και την ΥΜΣ 2024

Ευκολότερη διαδικασία ίδρυσης και μείωση της γραφειοκρατίαςέφερε το ΓΕΜΗ για τις επιχειρήσεις Έρευνα ΙκανοποίησηςΓενικού Εμπορικού Μητρώου (Γ.Ε.ΜΗ) και Υπηρεσίας Μίας Στάσης (ΥμΣ)από χρήστες και χειριστές  Τη

Περισσότερα »