Έρευνα για την Καινοτομία στις ελληνικές επιχειρήσεις 2020-2022

Πληροφορίες

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), σε συνεργασία με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.), διενεργεί την έρευνα για την Καινοτομία στις ελληνικές επιχειρήσεις, με περίοδο αναφοράς την τριετία 2020-2022. 

Η «Έρευνα για την Καινοτομία – Community Innovation Survey» αποτελεί την επίσημη στατιστική έρευνα για τη συλλογή στοιχείων για την καινοτομία των επιχειρήσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και διεξάγεται υποχρεωτικά σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε εφαρμογή του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2022/1092 και βάσει του Κανονισμού (ΕΕ) 2019/2152.  

Η σημασία της έρευνας για το οικοσύστημα καινοτομίας της Ελλάδας είναι μεγάλη, καθώς καταγράφει τη δυναμική της χώρας και τις ανάγκες και επιδόσεις των ελληνικών επιχειρήσεων στον τομέα της καινοτομίας.  

Στο ανωτέρω πλαίσιο, σας προωθούμε τη σχετική επιστολή της Διευθύντριας του ΕΚΤ, Δρος Εύης Σαχίνη, προσκαλώντας τον φορέα σας να υποστηρίξει τη διενέργεια της εν λόγω έρευνας κοινοποιώντας στα μέλη σας το δελτίο τύπου της έρευνας, το οποίο έχει αναρτηθεί στον παρακάτω διαδικτυακό σύνδεσμο: https://metrics.ekt.gr/articles/658, ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο θεωρείτε προσφορότερο.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn
Εκτύπωση
Email

Σχετικά Άρθρα

Ηλεκτρονικό Μητρώο για Οργανώσεις της Κοινωνίας Πολιτών

Σας ενημερώνουμε ότι από το Υπουργείο Εσωτερικών υλοποιήθηκε και τέθηκε …

ΚΕΕΕ : Στο Αγρίνιο εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων και πλήθος θεσμικών εκπροσώπων

Στο Αγρίνιο βρέθηκαν εκπρόσωποι από τα Επιμελητήρια της χώρας αλλά …

Πρόσκληση στην παρουσίαση έργου ΕΠΑνΕΚ-ΕΣΠΑ 2014-2020 και στον χώρο συμμετοχής της ΕΦΑ Κιλκίς στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA

Σας γνωστοποιούμε ότι η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς συμμετέχει στην 38η …

Αναζήτηση άρθρου

Υπηρεσίες

Γ.Ε.Μ.Η.

Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το Γ.Ε.Μ.Η

Νέα - Δράσεις