Έκδοση της ιστοσελίδας της Enterprise Greece στα κινέζικα

Πληροφορίες

Αγαπητοί συνεργάτες,

Η Enterprise Greece βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η έκδοση της ιστοσελίδας μας στα κινέζικα είναι πλέον διαθέσιμη! Ο στόχος της νέας μας πρωτοβουλίας είναι να αναπτύξουμε περαιτέρω τις εμπορικές σχέσεις των δύο χωρών. Εν μέσω της παγκόσμιας οικονομικής επιβράδυνσης λόγω της πανδημίας και του αυξανόμενου εμπορικού προστατευτισμού, η Ελλάδα και η Κίνα διαθέτουν σημαντικές εξαγωγικές και επενδυτικές ευκαιρίες.

Η ελληνοκινεζική συνεργασία στο λιμάνι του Πειραιά αποτελεί αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της δυναμικής σχέσης των δύο χωρών. Σε συνέχεια της κινέζικης επένδυσης, ο Πειραιάς έχει μετατραπεί στο πιο πολυσύχναστο λιμάνι εμπορευματοκιβωτίων στη Μεσόγειο. Το δε σχέδιο δράσης Ελλάδας-Κίνας περιγράφει τομείς συνεργασίας και σε άλλους κλάδους. Μεγάλες κινεζικές εταιρείες έχουν ήδη προβεί σε επενδύσεις ή έχουν ανακοινώσει σχέδια για επενδύσεις σε έργα ανανεώσιμης ενέργειας και τηλεπικοινωνιών. Αναμένουμε επίσης συνεχή αύξηση των ελληνικών εξαγωγών προς την αγορά της Κίνας.

Ενημέρωση για τη ζωή στην Ελλάδα, επενδυτικές ευκαιρίες και κλάδοι με εξαγωγική δυναμική είναι μεταξύ των ενοτήτων που περιλαμβάνονται στο http://enterprise.gov.gr/chinese/ .

Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε την ιστοσελίδα μας, ελπίζοντας ότι θα βρείτε κάτι χρήσιμο για εσάς.

Με εκτίμηση,

Γεώργιος Φιλιόπουλος
Διευθύνων Σύμβουλος

Μπέττυ Αλεξανδροπούλου
Εντεταλμένη Σύμβουλος

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn
Εκτύπωση
Email

Σχετικά Άρθρα

Δελτίο Τύπου Προκήρυξης του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Για 7η χρόνια λειτουργεί στην Καβάλα το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών …

Η Αγορά Τροφίμων και Ποτών της Ταϊβάν

Α. Γενικά. Η αξία των λιανικών πωλήσεων τροφίμων και ποτών …

Εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό “Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής”

Αναζήτηση άρθρου

Υπηρεσίες

Γ.Ε.Μ.Η.

Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το Γ.Ε.Μ.Η

Νέα - Δράσεις

Fair Announcement: WENERGY 2024

Σας ενημερώνουμε ότι στις 09 – 11 Μαΐου 2024 στο İzmir θα πραγματοποιηθεί η “WENERGY EXPO”.Παρακαλούμε για την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων μελών σας. Για περισσότερες

Περισσότερα »