ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΚΜ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ, SPECIALITY & FINE FOOD LONDON 2021

Πληροφορίες

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της πολιτικής για την προβολή και προώθηση των προϊόντων της περιοχής, προτίθετο να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση  SPECIALITY & FINE FOOD FAIR LONDON 2021, που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο από τις 6 έως 7 Σεπτεμβρίου 2021 στο εκθεσιακό κέντρο Olympia London.
  Η εν λόγω έκθεση αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο και αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για την προώθηση προς τη διεθνή αγορά των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων που παράγονται στην εδαφική επικράτεια της Περιφέρειας μας, την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, την εξωστρέφεια της παραγωγής και την εν γένει τόνωση του πρωτογενούς τομέα της περιοχής μας.
Προς υλοποίηση των ανωτέρω και εν μέσω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί στην παγκόσμια αγορά, είχε ζητηθεί από τις επιχειρήσεις του κλάδου να εκδηλώσουν την πρόθεση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής με την ΠΚΜ στην SPECIALITY & FINE FOOD FAIR LONDON 2021.
   Η συμμετοχή όμως  στην εν λόγω Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών και σύμφωνα με τους συνοριακούς περιορισμούς που ισχύουν αυτή τη στιγμή στο Ηνωμένο Βασίλειο, προϋποθέτει την υποχρεωτική καραντίνα 10 ημερών σε ξενοδοχείο για τους εισερχόμενους ταξιδιώτες από Ελλάδα. Γίνεται αντιληπτό ότι ο συγκεκριμένος περιορισμός, δυσκολεύει την οργάνωση και πραγματοποίηση της συμμετοχής μας, καθώς αυξάνει τόσο το χρόνο παραμονής των εκπροσώπων των επιχειρήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και το αντίστοιχο κόστος (διαμονή, διατροφή κλπ.).
 Υπό αυτές τις συνθήκες, ακυρώνεται η συμμετοχή της ΠΚΜ στην SPECIALITY & FINE FOOD FAIR LONDON 2021, καθώς οι τεχνικές δυσκολίες που προκύπτουν λόγω των σχετικών περιοριστικών μέτρων, θα δημιουργούσαν προβλήματα στις συμμετέχουσες με την ΠΚΜ επιχειρήσεις και θα έθεταν εν αμφιβόλω την επίτευξη των στόχων της συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση.
  Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης του Τμήματος Προβολής Αγροτικών Προϊόντων στα τηλέφωνα 2313330350 κα. Γλυκερία Καραλή, 2313330391 κα. Τσιαμπαλή  Χαρίκλεια, 2313330395 κ. Γεώργιος  Γκανάτσιος και 2313330052 κ. Μαρία Ελευθεριάδου.

Με εκτίμηση
Γκανάτσιος Γεώργιος
Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας Π.Κ.Μ.
Τμήμα Προβολής Αγροτικών Προϊόντων
26ης Οκτωβρίου 64, 54627 Θεσσαλονίκη
τηλ.: 2313330395
g.ganatsios@pkm.gov.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn
Εκτύπωση
Email

Σχετικά Άρθρα

Δελτίο Τύπου Προκήρυξης του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Για 7η χρόνια λειτουργεί στην Καβάλα το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών …

Η Αγορά Τροφίμων και Ποτών της Ταϊβάν

Α. Γενικά. Η αξία των λιανικών πωλήσεων τροφίμων και ποτών …

Εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό “Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής”

Αναζήτηση άρθρου

Υπηρεσίες

Γ.Ε.Μ.Η.

Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το Γ.Ε.Μ.Η

Νέα - Δράσεις

Fair Announcement: WENERGY 2024

Σας ενημερώνουμε ότι στις 09 – 11 Μαΐου 2024 στο İzmir θα πραγματοποιηθεί η “WENERGY EXPO”.Παρακαλούμε για την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων μελών σας. Για περισσότερες

Περισσότερα »