Διαδικτυακή παρουσίαση πλατφόρμας συνεργασίας ελληνικών και γερμανικών επιχειρήσεων

Πληροφορίες

Διαδικτυακή ημερίδα για την παρουσίαση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας EuroShoring πραγματοποιεί το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο την Πέμπτη 13 Μαϊου 2021 και ώρες 14:00- 15:00.

Το EuroShoring αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό εργαλείο, ιδιαίτερα χρήσιμο για τη νέα ευρωπαϊκή πραγματικότητα στον εφοδιασμό, με στόχο τη μείωση της εξάρτησης πολλών βιομηχανιών κυρίως από την Ασιατική αγορά και τη μετατόπιση της παραγωγικής διαδικασίας σε γεωγραφικά εγγύτερες χώρες (Nearshoring). Επίσης, δίνει τη δυνατότητα σε παραγωγικές ελληνικές εταιρείες να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις παραγωγικές δομές τους καθώς και να προβληθούν ως δυνητικοί – ιδανικοί συνεργάτες γερμανικών επιχειρήσεων. Επιπλέον, καθιστά δυνατό τον προγραμματισμό επιχειρηματικών συναντήσεων, δια ζώσης ή ψηφιακά, μέσω της πλατφόρμας, ή με τη μεσολάβηση του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το EuroShoring, μπορεί να βρει κάθε ενδιαφερόμενη εταιρία στην ιστοσελίδα του EuroShoring: www.EuroShoring.com στις ενότητες “About EuroShoring” και “Register your Company”, ενώ για άμεση επικοινωνία μπορεί να απευθυνθεί στο m.thanou@ahk.com.gr ή στο τηλ. 2310 327733.

Για τη δωρεάν συμμετοχή σας στην ημερίδα, παρακαλούμε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας, μέσω του ακόλουθου link στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ZOOM: https://zoom.us/webinar/register/WN_t39tNyWbSCqWpfb3iuXQPQ μέχρι το πρωί της Πέμπτης 13.5.2021 και μετά θα λάβετε το σύνδεσμο ηλεκτρονικής παρακολούθησης.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ

Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συμμετέχοντες.

Στην περίπτωση, που επιθυμείτε να υποβάλετε, εκ των προτέρων, σχετικό ερώτημα, μπορείτε να το στείλετε εγγράφως στα e-mail που ακολουθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες: 

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων ΕΒΕΘ,  τηλ. 2310-370132

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn
Εκτύπωση
Email

Σχετικά Άρθρα

Ανακοίνωση για βεβαίωση των τελών του ΓΕΜΗ από την ΚΕΕΕ στις Δ.Ο.Υ.

 Σύμφωνα με την υπ’ αρ. πρωτ. 1134/25-08-2023 Υπουργική Απόφαση, η …

Εγχειρίδιο – Οδηγός Εξαγωγής Εμπορευμάτων της ΑΑΔΕ

Σας αποστέλλουμε για ενημέρωσή σας το εκδοθέν από τη ΔιεύθυνσηΤελωνειακών …

Διεθνής Κλαδική Έκθεση Athens Internation Jewellery Show

Αναζήτηση άρθρου

Υπηρεσίες

Γ.Ε.Μ.Η.

Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το Γ.Ε.Μ.Η

Νέα - Δράσεις

Βεβαίωση τελών στις ΔΟΥ

Το Επιμελητήριο Κιλκίς  ενημερώνει τα μέλη του ότι σύμφωνα με την υπ’ αρ. πρωτ. Α.1134/25-08-2023 (ΦΕΚ.Β 5306/5.9.2023) Απόφαση του Υφυπουργού Εθνικής οικονομίας, αναμένεται άμεσα η

Περισσότερα »

Επίσκεψη του Επιμελητηρίου Κιλκίς στην εταιρία Μανιτάρια Κεχαγιά ΑΕ

Αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Κιλκίς αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Χατζημλάδη, τον Διοικητικό Προϊστάμενο κ. Γεώργιο Ηλιάδη , την Προϊσταμένη Διοικητικού – Οικονομικού κα. Αγγελική

Περισσότερα »

Διαγωνισμοί-Προκηρύξεις

Διακήρυξη προμήθειας καυσίμων θέρμανσης-κίνησης Δήμου Παιονίας

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ O Δήμαρχος Παιονίας Διακηρύσσει ότι : 1.Εκτίθεται σε δημοπρασία με Διεθνή Ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό η «Προμήθεια καυσίμων κίνησης-θέρμανσης, λιπαντικών και βιομάζας (πέλλετ)

Περισσότερα »