Επιστολή ΠΟΑΔ για ένταξη των ασφαλιστών στο ΕΣΠΑ

Πληροφορίες

Η ΠΟΑΔ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών) με επιστολή της προς υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Ι. Τσακίρη ζητά την ένταξη των ΚΑΔ της ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης στην Νεα προγραμματική περίοδο ΕΣΠΑ 2021-2027.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΟΑΔ αναφέρει :
Επιστολή στον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, απέστειλε η ΠΟΑΔ με αφορμή την παρουσίαση προγραμμάτων ΕΣΠΑ της νέας προγραμματικής περιόδου 2021-2027 με την οποία ζητεί, μετά την δυνατότητα που δόθηκε να μπορούν οι ΚΑΔ των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών να ενταχτούν σε προγράμματα ΕΣΠΑ, αυτό να γίνει πράξη στην νέα προγραμματική περίοδο 2021-2027 που ανακοινώνεται επίσημα αυτές τις μέρες.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

“Αξιότιμε Υφυπουργέ κ. Ιωάννη Τσακίρη,

Με την παρούσα επιστολή χαιρετίζουμε την πρόθεση του Υπουργείου σας για στήριξη των επιχειρήσεων μέσα από τα προγράμματα ΕΣΠΑ 2021-2027, που θα ξεκινήσουν άμεσα στις επόμενες ημέρες.
Κρίνουμε σκόπιμο να σας θυμίσουμε ότι οι ΚΑΔ μας (ΚΑΔ 66.22 “Δραστηριότητες ασφαλιστικών πρακτόρων και μεσιτών ”και οι υποκατηγορίες) κατέστη δυνατόν να είναι επιλέξιμοι στις δράσεις των ΠΕΠ των προηγούμενων ΕΣΠΑ μετά από ενέργειες της ομοσπονδίας μας καθώς και άλλων φορέων που στήριξαν το αίτημα μας και την αποδοχή από το Υπουργείο σας.
Η επιστολή μας έχει σκοπό να σας τονίσει την σημασία της ένταξης των ΚΑΔ μας στα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ. Ο κλάδος των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών απασχολεί συνολικά 19.000 επαγγελματίες σε όλη την χώρα και πλέον των 40 χιλιάδων εργαζόμενους και η στήριξη του, στους καιρούς οικονομικής κρίσης που διανύουμε κρίνεται καθοριστικής σημασίας για την επιβίωση.
Με την βεβαιότητα ότι αντιλαμβάνεστε απόλυτα το ζήτημα που σας θέτουμε, τονίζουμε ότι ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών ΠΟΑΔ, θα βρισκόμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση.
Με την ελπίδα ότι η ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, θα μείνει πιστή στις δεσμεύσεις που έχει λάβει, η ΠΟΑΔ θα παρακολουθεί τις ανακοινώσεις και θα επανέλθει αν κριθεί απαραίτητο.”

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn
Εκτύπωση
Email
POAD-Logo

Σχετικά Άρθρα

Ανακοίνωση για βεβαίωση των τελών του ΓΕΜΗ από την ΚΕΕΕ στις Δ.Ο.Υ.

 Σύμφωνα με την υπ’ αρ. πρωτ. 1134/25-08-2023 Υπουργική Απόφαση, η …

Εγχειρίδιο – Οδηγός Εξαγωγής Εμπορευμάτων της ΑΑΔΕ

Σας αποστέλλουμε για ενημέρωσή σας το εκδοθέν από τη ΔιεύθυνσηΤελωνειακών …

Διεθνής Κλαδική Έκθεση Athens Internation Jewellery Show

Αναζήτηση άρθρου

Υπηρεσίες

Γ.Ε.Μ.Η.

Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το Γ.Ε.Μ.Η

Νέα - Δράσεις

Βεβαίωση τελών στις ΔΟΥ

Το Επιμελητήριο Κιλκίς  ενημερώνει τα μέλη του ότι σύμφωνα με την υπ’ αρ. πρωτ. Α.1134/25-08-2023 (ΦΕΚ.Β 5306/5.9.2023) Απόφαση του Υφυπουργού Εθνικής οικονομίας, αναμένεται άμεσα η

Περισσότερα »

Επίσκεψη του Επιμελητηρίου Κιλκίς στην εταιρία Μανιτάρια Κεχαγιά ΑΕ

Αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Κιλκίς αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Χατζημλάδη, τον Διοικητικό Προϊστάμενο κ. Γεώργιο Ηλιάδη , την Προϊσταμένη Διοικητικού – Οικονομικού κα. Αγγελική

Περισσότερα »

Διαγωνισμοί-Προκηρύξεις

Διακήρυξη προμήθειας καυσίμων θέρμανσης-κίνησης Δήμου Παιονίας

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ O Δήμαρχος Παιονίας Διακηρύσσει ότι : 1.Εκτίθεται σε δημοπρασία με Διεθνή Ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό η «Προμήθεια καυσίμων κίνησης-θέρμανσης, λιπαντικών και βιομάζας (πέλλετ)

Περισσότερα »