Ξεκινά ο επιχειρηματικός διαγωνισμός Next Stage Challenge 2021 με έπαθλα άνω των 20.000 €

Πληροφορίες

Άνοιξαν οι αιτήσεις για τον νέο επιχειρηματικό διαγωνισμό Next Stage Challenge 2021 με έπαθλα συνολικής αξίας άνω των 20.000 € για ιδρυτές startups από Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Φλώρινα και Πέλλα.

Το Next Stage Challenge είναι ένα νέο πρόγραμμα ανάπτυξης και υποστήριξης επιχειρηματικών ιδεών για άτομα και ομάδες που επιθυμούν να πάνε την καινοτόμο επιχειρηματική τους ιδέα στο επόμενο στάδιο. Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν προσπάθειες που βρίσκονται σε στάδιο ιδέας, που έχουν προχωρήσει στη δημιουργία πρωτοτύπου ή που έχουν ήδη κάνει τα πρώτα τους βήματα στην αγορά ως επιχειρήσεις. 

Ο Διαγωνισμός θα απονείμει τρία βασικά βραβεία, 4.000 , 6.000 και 10.000 για τις κατηγορίες “Στάδιο Ιδέας”, “Στάδιο Πρωτοτύπου” & “Στάδιο Εσόδων”, αντίστοιχα, ενώ ένα ευρύ δίκτυο οργανισμών θα επιλέξει κάποιες από τις ομάδες για την παροχή επιπλέον επάθλων. Οι διαγωνιζόμενοι σε κάθε κατηγορία θα αξιολογηθούν συγκριτικά βάσει της σαφήνειας της επιχειρηματικής τους στόχευσης, της συμπληρωματικότητας της ομάδας τους, του μεγέθους της οικονομικής προοπτικής και της καινοτομίας του εγχειρήματος. 

Στο πλαίσιο του Next Stage Challenge 2021 και πριν από τη διαγωνιστική φάση και τη βράβευση των προτάσεων, 30 ομάδες θα λάβουν βοήθεια για να αναπτύξουν περαιτέρω την ιδέα τους και να βελτιώσουν τον τρόπο που την παρουσιάζουν μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υποστήριξης και τα κατάλληλα πρακτικά εργαλεία. Παράλληλα θα λάβουν εξατομικευμένη καθοδήγηση, η οποία θα είναι προσαρμοσμένη στο στάδιο της κάθε ιδέας. Στο τελευταίο στάδιο του διαγωνισμού 12 ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους μοντέλο σε επενδυτές, επιχειρηματικούς αγγέλους και εταιρείες που αναζητούν ευκαιρίες συνεργασίας και να διεκδικήσουν τα βραβεία αξίας άνω των 20.000€.

Οι συμμετέχοντες ή τουλάχιστον ένα μέλος της ομάδας, θα πρέπει να κατοικούν μόνιμα στις περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Φλώρινας ή Κιλκίς και οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στο nextstage.gr έως τις 5 Μαΐου 2021.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στο πλαίσιο του project Intelligent Cross-Border Accelerator (iCBA) και αποτελεί δράση που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους στο πλαίσιο του προγράμματος Interreg. Το έργο iCBA συντονίζει η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας ενώ συμμετέχουν το ερευνητικό κέντρο SEERC του CITY College και το Πάρκο Επιχειρήσεων Υψηλής Τεχνολογίας «Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης». Η υλοποίηση του διαγωνισμού Next Stage Challenge πραγματοποιείται από την Ideas Forward. 

Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα nextstage.gr, στο Facebook (https://www.facebook.com/nextstage.gr) και στο LinkedIn (https://www.linkedin.com/showcase/next-stage-challenge/). 


Επικοινωνία με τους δημοσιογράφους: Δημήτρης Κουρτέσης (6946158741) & Νίκος Τσονιώτης (6974068793), Συντονιστές διαγωνισμού Next Stage Challenge.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn
Εκτύπωση
Email

Σχετικά Άρθρα

Ανακοίνωση για βεβαίωση των τελών του ΓΕΜΗ από την ΚΕΕΕ στις Δ.Ο.Υ.

 Σύμφωνα με την υπ’ αρ. πρωτ. 1134/25-08-2023 Υπουργική Απόφαση, η …

Εγχειρίδιο – Οδηγός Εξαγωγής Εμπορευμάτων της ΑΑΔΕ

Σας αποστέλλουμε για ενημέρωσή σας το εκδοθέν από τη ΔιεύθυνσηΤελωνειακών …

Διεθνής Κλαδική Έκθεση Athens Internation Jewellery Show

Αναζήτηση άρθρου

Υπηρεσίες

Γ.Ε.Μ.Η.

Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το Γ.Ε.Μ.Η

Νέα - Δράσεις

Βεβαίωση τελών στις ΔΟΥ

Το Επιμελητήριο Κιλκίς  ενημερώνει τα μέλη του ότι σύμφωνα με την υπ’ αρ. πρωτ. Α.1134/25-08-2023 (ΦΕΚ.Β 5306/5.9.2023) Απόφαση του Υφυπουργού Εθνικής οικονομίας, αναμένεται άμεσα η

Περισσότερα »

Επίσκεψη του Επιμελητηρίου Κιλκίς στην εταιρία Μανιτάρια Κεχαγιά ΑΕ

Αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Κιλκίς αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Χατζημλάδη, τον Διοικητικό Προϊστάμενο κ. Γεώργιο Ηλιάδη , την Προϊσταμένη Διοικητικού – Οικονομικού κα. Αγγελική

Περισσότερα »

Διαγωνισμοί-Προκηρύξεις

Διακήρυξη προμήθειας καυσίμων θέρμανσης-κίνησης Δήμου Παιονίας

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ O Δήμαρχος Παιονίας Διακηρύσσει ότι : 1.Εκτίθεται σε δημοπρασία με Διεθνή Ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό η «Προμήθεια καυσίμων κίνησης-θέρμανσης, λιπαντικών και βιομάζας (πέλλετ)

Περισσότερα »