ΟΑΕΠ Ερωτηματολόγιο προς μέλη επιμελητήριου

Πληροφορίες

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (Ο.Α.Ε.Π.), στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης και του εκσυγχρονισμού των δομών, προϊόντων και του μοντέλου λειτουργίας του, διεξάγει μία έρευνα όσον αφορά τις ανάγκες των Ελληνικών επιχειρήσεων για την υποστήριξη των εξαγωγικών τους δραστηριοτήτων.

Ανάδοχος του έργου της αναδιοργάνωσης και του εκσυγχρονισμού του Οργανισμού ανακηρύχθηκε ο SACE, ο ομόλογος Ιταλικός κρατικός Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων με πάνω από σαράντα χρόνια εμπειρίας στις εξαγωγικές δραστηριότητες. Σκοπός του έργου της αναδιοργάνωσης και του εκσυγχρονισμού του Οργανισμού είναι να καταστήσει τον ΟΑΕΠ έναν πιο αποτελεσματικό και υποστηρικτικό θεσμό για τις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις. Στο πλαίσιο αυτό, με στόχο τον καλύτερο προσδιορισμό των αναγκών των ελληνικών επιχειρήσεων, ο SACE εκπόνησε μία έρευνα με συγκεκριμένα ερωτήματα σχετικά με τις τρέχουσες πρακτικές των Ελληνικών επιχειρήσεων, καθώς και τις απαιτήσεις τους σε εξαγωγικές και διεθνής δραστηριότητες.

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η συλλογή του μεγαλύτερου δυνατού αριθμού απαντήσεων από τις ελληνικές εταιρείες, ώστε να υπάρξει η βέλτιστη κατανόηση των κενών της αγοράς που πρέπει να καλυφθούν.

Το ερωτηματολόγιο έχει ήδη αποσταλεί σε ένα ευρύ δείγμα των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων, ενδεχομένως, συμπεριλαμβανομένων των μελών σας.

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να ενθαρρύνετε τα μέλη σας να συμμετάσχουν στην προαναφερθείσα έρευνα, διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο, τυχόν δεν έχουν λάβει ή/και δεν έχουν συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο.

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων σας ευχαριστεί εκ των προτέρων για την υποστήριξη στην επίτευξη της έρευνας, και σας διαβεβαιώνει ότι i) οι απαντήσεις είναι αυστηρά εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς του παρόντος έργου, και ii) τα αποτελέσματα θα αποκαλυφθούν μόνο σε συγκεντρωτική μορφή. Σε περίπτωση που ενδέχεται να προκύψουν ερωτήσεις σχετικά με την έρευνα ή δυσκολίες με το σύνδεσμο, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου (info@oaep.gr και +30 210 9966200).

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn
Εκτύπωση
Email
oaep

Σχετικά Άρθρα

Διετής σφράγιση πρατηρίων καυσίμων σε περίπτωση νοθείας, λαθρεμπορίας ή παρεμπόδισης ελέγχου

Δελτίο Τύπου Προκήρυξης του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Για 7η χρόνια λειτουργεί στην Καβάλα το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών …

Η Αγορά Τροφίμων και Ποτών της Ταϊβάν

Α. Γενικά. Η αξία των λιανικών πωλήσεων τροφίμων και ποτών …

Αναζήτηση άρθρου

Υπηρεσίες

Γ.Ε.Μ.Η.

Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το Γ.Ε.Μ.Η

Νέα - Δράσεις

Fair Announcement: WENERGY 2024

Σας ενημερώνουμε ότι στις 09 – 11 Μαΐου 2024 στο İzmir θα πραγματοποιηθεί η “WENERGY EXPO”.Παρακαλούμε για την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων μελών σας. Για περισσότερες

Περισσότερα »

Διαγωνισμοί-Προκηρύξεις

Περίληψη προκήρυξης διαγωνισμού για τη λειτουργία αναψυκτηρίου στο Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων

Η Διεύθυνση Οικονομικού – Τμήμα Συνοριακών Σταθμών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης με την αρ.πρωτ.51288/16-04-2024 απόφαση Γραμματέα Α.Δ.Μ-Θ (ΑΔΑ: 695ΤΟΡ1Υ-23Κ , ΑΔΑΜ: 24PROC014605493) προκηρύσσει <<

Περισσότερα »