Προκήρυξη προμήθειας νωπών οπωροκηπευτικών

Διαγωνισμοί-Προκηρύξεις

Ανακοινώνεται από τη Στρατιωτική Υπηρεσία ότι, θα διενεργηθεί Ανοιχτός Δημόσιος Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός, για την προμήθεια νωπών οπωροκηπευτικών για την κάλυψη των αναγκών σίτισης των Μονάδων – ανεξ. Υπομονάδων των Φρουρών Πολυκάστρου, Έδεσσας και Γιαννιτσών [εξαιρούμενων των Στρατιωτικών Εκμεταλλεύσεων (Στρατιωτικές Λέσχες), οι οποίοι διατηρούν το δικαίωμα προμήθειας και εξυπηρέτησης από τον ανάδοχο, όχι όμως κατά αποκλειστικότητα].

Κριτήριο κατακύρωσης θα αποτελέσει η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά που προσδιορίζεται αποκλειστικά βάσει της τιμής κατά είδος.

Η συμβατική υποχρέωση του προμηθευτή θα είναι διάρκειας δώδεκα (12) μηνών με δικαίωμα παράτασης για ένα (1) εξάμηνο μονομερώς από τη Μεραρχία, με ημερομηνία έναρξης την 01 Νοεμβρίου 2022.
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της διαδι-κτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών στο σύστημα, ορίζεται η 06 Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 πμ.

Η Προκήρυξη του διαγωνισμού, αναρτήθηκε στο ΚΗΜΔΗΣ, με αριθμό ΑΔΑΜ: 22PROC011114363.

Το πλήρες σώμα της Διακήρυξης αναρτήθηκε σε ηλεκτρονική μορφή (pdf) στη διαδικτυακή πύλη, www.promitheus.gov.gr του ΚΗΜΔΗΣ με Αριθμό ΑΔΑΜ : 22PROC011114363 και ΕΣΗΔΗΣ με συστημικό αριθμό: 170629.
Σχετικές πληροφορίες θα διατίθενται από την ΜΕΡΥΠ/4ο ΕΓ, στη διεύθυνση: Στρατόπεδο «ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΤΑΛΙΠΗΣ», Καλαμαριά Θεσσαλο-νίκης, ΒΣΤ 903, (ΤΚ 55133), τηλ.: 2310-025249, e-mail: str-meryp-4o-eg_d@army.gr, καθημερινά πλην Σαββάτου – Κυριακής, μέχρι 14:00 Ω.

Από τη Στρατιωτική Υπηρεσία

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn
Εκτύπωση
Email
marouli

Περισσότεροι διαγωνισμοί

Αναζήτηση άρθρου

Υπηρεσίες

Γ.Ε.Μ.Η.

Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το Γ.Ε.Μ.Η

Νέα - Δράσεις

Πληροφορίες

Εγχειρίδιο – Οδηγός Εξαγωγής Εμπορευμάτων της ΑΑΔΕ

Σας αποστέλλουμε για ενημέρωσή σας το εκδοθέν από τη ΔιεύθυνσηΤελωνειακών Διαδικασιών της Γενικής Διεύθυνσης Τελωνείων και ΕιδικώνΦόρων Κατανάλωσης «Εγχειρίδιο–Οδηγό για την ΕξαγωγήΕμπορευμάτων». Επισημαίνουμε τη πληρότητα,

Περισσότερα »