Προμήθεια καυσίμων κίνησης-θέρμανσης, λιπαντικών και βιομάζας (πέλλετ) του Δήμου Παιονίας έτους 2022.

Διαγωνισμοί-Προκηρύξεις

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών Τμήμα Προμηθειών & Αποθήκης             Πολύκαστρο  4.3.2022            Αρ.Πρωτ.       3367    

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

O Δήμαρχος Παιονίας

Διακηρύσσει ότι :

1.Εκτίθεται σε δημοπρασία με Διεθνή Ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό η «Προμήθεια καυσίμων κίνησης-θέρμανσης, λιπαντικών και βιομάζας (πέλλετ) του Δήμου Παιονίας έτους 2022», συνολικού προϋπολογισμού 671.230,99 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24% για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου Παιονίας, του Ν.Π.Δ.Δ. αυτού, της Κοινωφελούς Επιχείρησης και των Σχολικών Επιτροπών Ά/θμιας & ΄Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Παιονίας.

Κριτήριο κατακύρωσης είναι : α) για τα καύσιμα είναι το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης  επί της μέσης τιμής λιανικής πώλησης του πετρελαίου κίνησης, θέρμανσης και της αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων όπως αυτή προσδιορίζεται από το Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας για το Νομό Κιλκίς,  κατά την ημέρα παράδοσης. Το ανωτέρω ποσοστό μπορεί να είναι αρνητικό, χωρίς να υπερβαίνει το 5%.(Ν.4257/14 , άρθρο 63).

 β) για τα λιπαντικά την χαμηλότερη τιμή.

2. Ημερομηνία ανάρτησης της διακήρυξης στο Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.)  : 9.3.2022

Καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών ορίζεται η 12.4.2022 και ώρα 15.00.

Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών μέσω των αρμόδιων πιστοποιημένων στο σύστημα οργάνων της Αναθέτουσας Αρχής θα πραγματοποιηθεί την 18.4.2022 και ώρα 09.00.

3. Στην δημοπρασία γίνονται δεκτοί αναγνωρισμένοι υποψήφιοι ικανοί να προσφέρουν τα προς προμήθεια είδη, οι οποίοι θα είναι εγγεγραμμένοι στο οικείο επιμελητήριο ή επαγγελματική οργάνωση, δηλαδή Φυσικά ή Νομικά Πρόσωπα, Συνεταιρισμοί, Ενώσεις Προμηθευτών που υποβάλλουν κοινή προσφορά και Κοινοπραξίες Προμηθευτών. Οι υποψήφιοι ανάδοχοι θα υποβάλλουν προσφορά στην Ελληνική γλώσσα.

4. Για την συμμετοχή στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή παροχής ψηφιακής υπογραφής και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. – Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr) ακολουθώντας την σχετική διαδικασία εγγραφής.

5. Κάθε προσφορά συνοδεύεται από εγγύηση συμμετοχής για ποσό που θα καλύπτει το 2% της προεκτιμώμενης αξίας της σύμβασης εκτός Φ.Π.Α., ήτοι 10.826,50 ευρώ (δέκα χιλιάδων οχτακοσίων είκοσι έξι € και πενήντα λεπτών).

Οι οικονομικοί φορείς που υποβάλουν προσφορά σε συγκεκριμένη ομάδα/υποομάδα προσκομίζουν εγγυητική επιστολή που αντιστοιχεί στο 2% εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης χωρίς Φ.Π.Α. και απευθύνεται αποκλειστικά στον Δήμο Παιονίας.

6. Όλα τα σχετικά των τευχών του διαγωνισμού ευρίσκονται στα γραφεία του Δήμου Παιονίας όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν τις εργάσιμες ημέρες και ώρες να λαμβάνουν γνώση (Τμήμα Προμηθειών, Μ. Αλεξάνδρου 75-77, 1ος όροφος, τηλ. 2343350169, 2343350137, fax 2343350169, κ. Τσούπα Αγγελίνα, κ. Δελαρούδης Δημήτριος).

Το πλήρες σώμα της διακήρυξης του διαγωνισμού θα αναρτηθεί σε ηλεκτρονική μορφή (.pdf) στην διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.

Επίσης, θα παρέχεται ελεύθερη, άμεση και πλήρης πρόσβαση σε όλα τα  τεύχη του παρόντος διαγωνισμού στην ιστοσελίδα του Δήμου Παιονίας www.paionia.gov.gr.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Α. ΣΙΩΝΙΔΗΣ

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn
Εκτύπωση
Email

Περισσότεροι διαγωνισμοί

Διακήρυξη προμήθειας καυσίμων θέρμανσης-κίνησης Δήμου Παιονίας

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ O Δήμαρχος Παιονίας Διακηρύσσει ότι : 1.Εκτίθεται σε δημοπρασία με Διεθνή Ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό η «Προμήθεια καυσίμων …

Προμήθεια Υλικών Μετασκευής/Αναβάθμισης Συστήματος Ανακρέμασης ΠΜ Καταπελτών

Συντήρηση – Τεχνική Υποστήριξη Πύργου – Πυροβόλου Αρμάτων LEO2 με Ανοικτή Διαδικασία

Αναζήτηση άρθρου

Υπηρεσίες

Γ.Ε.Μ.Η.

Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το Γ.Ε.Μ.Η

Νέα - Δράσεις

Βεβαίωση τελών στις ΔΟΥ

Το Επιμελητήριο Κιλκίς  ενημερώνει τα μέλη του ότι σύμφωνα με την υπ’ αρ. πρωτ. Α.1134/25-08-2023 (ΦΕΚ.Β 5306/5.9.2023) Απόφαση του Υφυπουργού Εθνικής οικονομίας, αναμένεται άμεσα η

Περισσότερα »

Επίσκεψη του Επιμελητηρίου Κιλκίς στην εταιρία Μανιτάρια Κεχαγιά ΑΕ

Αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Κιλκίς αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Χατζημλάδη, τον Διοικητικό Προϊστάμενο κ. Γεώργιο Ηλιάδη , την Προϊσταμένη Διοικητικού – Οικονομικού κα. Αγγελική

Περισσότερα »

Πληροφορίες

Εγχειρίδιο – Οδηγός Εξαγωγής Εμπορευμάτων της ΑΑΔΕ

Σας αποστέλλουμε για ενημέρωσή σας το εκδοθέν από τη ΔιεύθυνσηΤελωνειακών Διαδικασιών της Γενικής Διεύθυνσης Τελωνείων και ΕιδικώνΦόρων Κατανάλωσης «Εγχειρίδιο–Οδηγό για την ΕξαγωγήΕμπορευμάτων». Επισημαίνουμε τη πληρότητα,

Περισσότερα »