ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

Διαγωνισμοί-Προκηρύξεις

Υποβολής πρότασης συνεργασίας για την παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης μηχανοργάνωσης, διαχείριση ιστοσελίδας και μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Επιμελητηρίου Κιλκίς

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Υποβολής πρότασης συνεργασίας για την παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης μηχανοργάνωσης, διαχείριση ιστοσελίδας και μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Το Επιμελητήριο Κιλκίς έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις του Ν. 4497/2017 (ΦΕΚ Α’ 171/13.11.2017) «Άσκηση υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων, εκσυγχρονισμός της επιμελητηριακής νομοθεσίας και άλλες διατάξεις»

2. Το Ν. 3861/2010 (ΦΕΚ 112/Α/2010) «Ενίσχυση της διαφάνειας με την υποχρεωτική ανάρτηση νόμων και πράξεων των κυβερνητικών, διοικητικών και αυτοδιοίκητων οργάνων στο διαδίκτυο «Πρόγραμμα Διαύγεια» και άλλες διατάξεις», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

3. Το Ν. 4412/2016 (ΦΕΚ 147 Α’) «Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών (προσαρμογή στις Οδηγίες 201/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

4. Την Κ.Υ.Α. 57654/22-05-2017 (ΦΕΚ 1781/Β’) «Ρύθμιση ειδικότερων θεμάτων λειτουργίας και διαχείρισης του Κεντρικού Ηλεκτρονικού Μητρώου Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ) του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης».

5. Την απόφαση της Δ.Ε. του Επιμελητηρίου Κιλκίς της 22/03/2021, για την έγκριση πρόσκλησης υποβολής προσφοράς με σκοπό την κάλυψη των τεχνικών αναγκών υποστήριξης των μηχανογραφικών υπηρεσιών του φορέα, την υποστήριξη της ιστοσελίδας του και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

Α. Αποφασίζει τη διεξαγωγή της διαδικασίας της απευθείας ανάθεσης, σύμφωνα με το Ν. 4412/16 – άρθρο 118, για την «Παροχή υπηρεσιών Τεχνικής υποστήριξης των μηχανογραφικών υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Κιλκίς, την υποστήριξη της ιστοσελίδας του και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης».

Β. Ανακοινώνει τη δημοσίευση Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με κατάθεση έγγραφων προσφορών και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική και τεχνική άποψη προσφορά.

Τίτλος Πράξης : «Παροχή υπηρεσιών Τεχνικής υποστήριξης των μηχανογραφικών υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Κιλκίς, την υποστήριξη της ιστοσελίδας του και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης».

Αντικείμενο Προκήρυξης: «Τεχνικές υπηρεσίες υποστήριξης»  

Προϋπολογισμός: 2.300,00 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α. 24%

Αναθέτουσα Αρχή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΙΛΚΙΣ

Διαδικασία Ανάθεσης: Απευθείας Ανάθεση

Χρόνος Υλοποίησης : Ένα έτος μετά την υπογραφή της σύμβασης.

Κριτήριο Ανάθεσης: Πλέον συμφέρουσα από οικονομική και τεχνική άποψη προσφορά.

Πληροφορίες  δίνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες από τον κ. Ηλιάδη Γεώργιο, στο τηλέφωνο 2341024580 (εσωτ. 102).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών : Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 και ώρα 14:00.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

 ΑΡΘΡΟ 1: AΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Αντικείμενο της πρόσκλησης είναι η παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης, όπως:

Ο ανάδοχος μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες με απομακρυσμένη διαχείριση, τηλεφωνικά και με επιτόπια παρουσία.

Για την τεχνική υποστήριξη οφείλει να παρέχει υπηρεσίες :

Για την υπηρεσία διαχείρισης της ιστοσελίδας:

Για τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

ΑΡΘΡΟ 2: ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Διαδικασία απευθείας ανάθεσης με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από  οικονομική και τεχνική άποψη προσφορά.

ΑΡΘΡΟ 3: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

O συνολικός προϋπολογισμός του παρόντος διαγωνισμού ανέρχεται στο ποσό των 2.300,00€ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.

Ο ανάδοχος επιβαρύνεται με κάθε νόμιμη ασφαλιστική εισφορά και κράτηση υπέρ νομικών προσώπων ή άλλων οργανισμών, η οποία, κατά νόμο, βαρύνει τον Ανάδοχο.

Για όλες τις πληρωμές θα εκδίδονται τα απαραίτητα νόμιμα παραστατικά/δικαιολογητικά.

Από κάθε τιμολόγιο του Αναδόχου θα γίνονται όλες οι νόμιμες κρατήσεις, σύμφωνα με τους ισχύοντες κάθε φορά νόμους και σχετικές εγκυκλίους.

Η δέσμευση ισχύει ως προς την ανώτατη δαπάνη της σύμβασης και την τιμή της προσφοράς, πάντα υπό τον προαναφερόμενο περιορισμό μη υπέρβασης του συνόλου της προ υπολογιζόμενης δαπάνης της σύμβασης.

ΑΡΘΡΟ 4: ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Ο ανάδοχος οφείλει να υποβάλει εβδομαδιαία αναφορά των ωρών απασχόλησης εντός του φορέα και της απομακρυσμένης υποστήριξης.

Η ανταπόκριση του αναδόχου στο αίτημα υποστήριξης του φορέα  θα πρέπει να υλοποιείται άμεσα ή το αργότερο την επόμενη ημέρα, ανάλογα και με τη σπουδαιότητα του προβλήματος.

Σε περίπτωση μη έγκαιρης ανταπόκρισης του αναδόχου και μη επίλυσης του προβλήματος, ο ανάδοχος βαρύνετε με το κόστος που θα απαιτηθεί για την επίλυση του προβλήματος.

ΑΡΘΡΟ 5: ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Η προσφορά των δυνητικών αναδόχων θα κατατίθεται σε κλειστό φάκελο καθημερινά και ώρες (9.00-14:30), στο Επιμελητήριο Κιλκίς, έως και την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών : Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 και ώρα 14:00.  

Η προσφορά θα πρέπει να συνοδεύεται από:

•  Τεχνική περιγραφή

•  Οικονομική προσφορά

  • Επιμελητηρίου

•  Υπεύθυνη Δήλωση του ν. 1599/1986 , στην οποία δηλώνεται ότι κατά την ημερομηνία υποβολής της προσφοράς, οι συμμετέχοντες είναι φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμεροι, ότι δεν συντρέχουν οι λόγοι αποκλεισμού του ν. 4412/2016, άρθρο 73, παράγραφος 1 και 2 και ότι κατά την υπογραφή της σύμβασης, θα προσκομίσει ως αποδεικτικά μέσα τα παρακάτω :

•        φορολογική ενημερότητα

•        ασφαλιστική ενημερότητα

Κιλκίς 22/3/2021

Για το Επιμελητήριο Κιλκίς

Ο Πρόεδρος

Χατζημλάδης Χρήστος

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn
Εκτύπωση
Email

Περισσότεροι διαγωνισμοί

Αναζήτηση άρθρου

Υπηρεσίες

Γ.Ε.Μ.Η.

Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το Γ.Ε.Μ.Η

Νέα - Δράσεις

Fair Announcement: WENERGY 2024

Σας ενημερώνουμε ότι στις 09 – 11 Μαΐου 2024 στο İzmir θα πραγματοποιηθεί η “WENERGY EXPO”.Παρακαλούμε για την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων μελών σας. Για περισσότερες

Περισσότερα »

Πληροφορίες

Δελτίο Τύπου Προκήρυξης του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Για 7η χρόνια λειτουργεί στην Καβάλα το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Ψηφιακό Μάρκετινγκ (Digital Marketing).. Από φέτος το Πρόγραμμα θα λειτουργεί στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης σύμφωνα

Περισσότερα »