Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για επιλογή ορκωτών ελεγκτών – λογιστών για διαχειριστικό έλεγχο της ΔΕΥΑ Παιονίας χρήσης έτους 2020

Διαγωνισμοί-Προκηρύξεις

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Παιονίας, έχοντας υπόψη:

  1. Τις διατάξεις του άρθρου 18 του Ν.1069/80 (ΦΕΚ 191/Α’/1980), όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 7 του Ν.4483/2017 (ΦΕΚ 107/Α’/2017) και
  2. Την υπ’ αριθμ. 02/2021 απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ,

Προβαίνει σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παροχή υπηρεσιών Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή, με τους ακόλουθους όρους:

  1. Δικαιούχοι συμμετοχής θα είναι φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις αυτών που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, ως Ορκωτοί Ελεγκτές- Λογιστές εταιριών ή κοινοπραξίες.
  2. Αντικείμενο είναι η διενέργεια του τακτικού διαχειριστικού ελέγχου της χρήσης 2020 της ΔΕΥΑ Παιονίας σύμφωνα με τα λογιστικά πρότυπα, από δύο (2) Ορκωτούς Ελεγκτές-Λογιστές.
  3. Ο τόπος διενέργειας του ελέγχου είναι η έδρα της ΔΕΥΑ Παιονίας – (Πλάτωνος 1, ΤΚ 61200, Πολύκαστρο).
  4. Το τελικό παραδοτέο αποτέλεσμα του ελέγχου, θα είναι η παράδοση έκθεσης του διαχειριστικού ελέγχου της χρήσης 2020 της ΔΕΥΑ Παιονίας, υπογεγραμμένη από τους δύο (2) Ελεγκτές που θα διενεργήσουν τον διαχειριστικό έλεγχο.
  5. Ο προϋπολογισμός της δαπάνης ανέρχεται σε 4.000,00 €, πλέον του Φ.Π.Α. που θα καλυφθεί από ίδιους πόρους της επιχείρησης.
  6. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι:

α) Αίτηση στην οποία οι ενδιαφερόμενες Εταιρίες ή Κοινοπραξίες θα αναφέρουν την πρόθεσή τους για συμμετοχή στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, καθώς και τα ονοματεπώνυμα και τους ΑΜ ΣΟΕΛ των δύο (2) Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών με τους αναπληρωματικούς τους, που προτείνουν για τη διενέργεια του ελέγχου.

β) Οικονομική Προσφορά σε σφραγισμένο φάκελο.

γ) Βεβαιώσεις εργασιακής εμπειρίας ή και πρόσθετων επαγγελματικών δραστηριοτήτων. Η τήρηση των στοιχείων που αποστέλλονται θα είναι εμπιστευτική.

  • Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μαζί με την οικονομική προσφορά θα υποβάλλονται μέσα σε σφραγισμένο φάκελο, με την ένδειξη «ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2020», πάνω στον οποίο θα αναγράφονται τα στοιχεία της Ελεγκτικής Εταιρίας ή Κοινοπραξίας. Ο κλειστός φάκελος θα αποστέλλεται ή θα κατατίθεται στη Γραμματεία της ΔΕΥΑ Παιονίας στην Ταχυδρομική Διεύθυνση: ΔΕΥΑ Παιονίας – Πλάτωνος 1 Τ.Κ. 612 00 έως και την 23 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 13.00 μ.μ.. Προσφορές που θα ληφθούν μετά την παραπάνω προθεσμία θα θεωρηθούν εκπρόθεσμες και δεν θα ληφθούν υπόψη. Η τελική πρόταση προς τον Περιφερειάρχη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, θα γίνει ύστερα από αξιολόγηση των δικαιολογητικών και της οικονομικής προσφοράς, από την αρμόδια Επιτροπή.
  • Το κριτήριο ανάθεσης του ελέγχου θα είναι η χαμηλότερη οικονομική προσφορά.
  • Μετά την ανάθεση θα υπογραφεί σύμβαση ανάθεσης με τον ανάδοχο και η πληρωμή θα γίνει αμέσως μετά την παράδοση στην ΔΕΥΑ Παιονίας της έκθεσης του ελέγχου της χρήσης 2020 της ΔΕΥΑ Παιονίας και της έκδοσης του σχετικού τιμολογίου.

Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα αναρτηθεί στις ιστοσελίδες της ΔΕΥΑ Παιονίας, του Δήμου Παιονίας και θα κοινοποιηθεί στο Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση: info@soel.gr.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2343020040 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΠΑΙΟΝΙΑΣ

ΣΙΩΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn
Εκτύπωση
Email

Περισσότεροι διαγωνισμοί

Αναζήτηση άρθρου

Υπηρεσίες

Γ.Ε.Μ.Η.

Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το Γ.Ε.Μ.Η

Νέα - Δράσεις

Fair Announcement: WENERGY 2024

Σας ενημερώνουμε ότι στις 09 – 11 Μαΐου 2024 στο İzmir θα πραγματοποιηθεί η “WENERGY EXPO”.Παρακαλούμε για την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων μελών σας. Για περισσότερες

Περισσότερα »

Πληροφορίες

Δελτίο Τύπου Προκήρυξης του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Για 7η χρόνια λειτουργεί στην Καβάλα το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Ψηφιακό Μάρκετινγκ (Digital Marketing).. Από φέτος το Πρόγραμμα θα λειτουργεί στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης σύμφωνα

Περισσότερα »