«Συντήρηση εγκαταστάσεων θέρμανσης και κλιματισμού του Δήμου Κιλκίς »

Διαγωνισμοί-Προκηρύξεις

Περιληπτική Διακήρυξη Συνοπτικού   μειοδοτικού  διαγωνισμού  με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής , για τις:

            «Συντήρηση εγκαταστάσεων θέρμανσης και κλιματισμού του Δήμου Κιλκίς »

                    ποσού  56.451,61€ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ 24%AΡ.ΜΕΛ.  Ε2/2021.

                                    Ο  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΚΙΛΚΙΣ 

Προκηρύσσει Συνοπτικό    μειοδοτικό   διαγωνισμό   με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλκίς που βρίσκεται στην οδό Γ. Καπέτα 17 Κιλκίς στις 26/05/2021 ημέρα Τετάρτη

Ώρα λήξης της παραλαβής προσφορών: 10:00 π.μ

Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός δεν φέρει αποτέλεσμα θα ακολουθηθεί η διαδικασία σύμφωνα με τα οριζόμενα στο  Ν.4412/2016.

Ομάδα Α. Την εργασία προληπτικής συντήρησης και επισκευής των  καυστήρων ελαφρού πετρελαίου με διάρκεια ισχύος  από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης μέχρι 31-12-2022.

Ομάδα Β. Την  εργασία προληπτικής συντήρησης και επισκευής των συστημάτων κλιματισμού με διάρκεια ισχύος   από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης μέχρι 31-12-2022.

Οι προσφορές θα επιδοθούν στην επιτροπή του διαγωνισμού  είτε προς το σύνολο των τμημάτων είτε ανά τμήμα ξεχωριστά

             Κατά την κατάθεση των προσφορών κάθε ενδιαφερόμενος υποχρεούται να υποβάλλει τα δικαιολογητικά συμμετοχής και κατακύρωσης  όπως αυτά ορίζονται στο πλήρες τεύχος του διαγωνισμού και στην αναλυτική διακήρυξη  και στην μελέτη σύμφωνα με τον  Ν.4412/2016.

 Πληροφορίες για το διαγωνισμό παρέχονται από τη Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες,  και στην Διεύθυνση Γ. Καπέτα 17, 61100 Κιλκίς Τηλέφωνο, 2341 352158 Γεωργιάδου Λίζα και  από τον μελετητή  Γιαννιωτη Ιωάννη  στο τηλ 2341352253.

Η Ισχύς των προσφορών είναι από την ημέρα διενέργειας του διαγωνισμού και για 300 ημέρες.

Αντίγραφο της διακήρυξης διατίθεται στα γραφεία του Δήμου Κιλκίς και στο portal του Δήμου Κιλκίς ,www.e-kilkis.gr και στο ΚΗΔΜΗΣ,  και ευρίσκεται στη διάθεση των ενδιαφερομένων για διάστημα  από την ημερομηνία  δημοσίευσης έως και  την ημέρα διεξαγωγής  του διαγωνισμού.  Η σύμβαση δύναται να τροποποιηθεί όταν αυτό προβλέπεται από συμβατικό όρο ή όταν συμφωνήσουν προς τούτο τα δύο συμβαλλόμενα μέρη, ύστερα από γνωμοδότηση και απόφαση του αρμοδίου οργάνου σύμφωνα με τα άρθρα 132-206 του Ν. 4412/2016.

 Ο Δήμος Κιλκίς κρίνων βάσει των συμφερόντων του, διατηρεί το δικαίωμα της ενεργοποίησης του παρόντος διαγωνισμού ή μέρος αυτού, καθώς επίσης μπορεί να κάνει χρήση των  άρθρων  104-105-132-29-32 του νομού 4412/2016 αν το κρίνει σκόπιμο.

Ο   ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΚΙΛΚΙΣ

                       ΠΟΓΕΛΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn
Εκτύπωση
Email

Περισσότεροι διαγωνισμοί

Αναζήτηση άρθρου

Υπηρεσίες

Γ.Ε.Μ.Η.

Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το Γ.Ε.Μ.Η

Νέα - Δράσεις

Fair Announcement: WENERGY 2024

Σας ενημερώνουμε ότι στις 09 – 11 Μαΐου 2024 στο İzmir θα πραγματοποιηθεί η “WENERGY EXPO”.Παρακαλούμε για την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων μελών σας. Για περισσότερες

Περισσότερα »

Πληροφορίες

Δελτίο Τύπου Προκήρυξης του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Για 7η χρόνια λειτουργεί στην Καβάλα το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Ψηφιακό Μάρκετινγκ (Digital Marketing).. Από φέτος το Πρόγραμμα θα λειτουργεί στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης σύμφωνα

Περισσότερα »