Ψήφισμα Δ.Ε. της ΚΕΕΕ για την απώλεια του Προέδρου της Κωνσταντίνου Μίχαλου

Νέα - Δράσεις

Βαρύ πένθος για τον Επιμελητηριακό και Επιχειρηματικό κόσμο, την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητηρίων Αθηνών, καθώς την Παρασκευή 6 Αυγούστου το μεσημέρι έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή ο Πρόεδρός τους  Κωνσταντίνος Μίχαλος (διαβάστε εδώ το επίσημο Δελτίο Τύπου).

Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος βρίσκονταν στο εργοστάσιό του στο Κρυονέρι Αττικής και έδινε μάχη με τις φλόγες που κατάκαιγαν την περιοχή και πλησίαζαν επικίνδυνα το εργοστάσιο του, όταν τον πρόδωσε η καρδιά του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή χωρίς επιτυχία.

Από την οικογένεια του εκλιπόντος Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Κωνσταντίνου Μίχαλου, γνωστοποιείται ότι η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021 και ώρα 13:00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να κατατεθεί χρηματικό ποσό στην Κιβωτό του Κόσμου ΙΒΑΝ GR3702601780000870100872073 (EUROBANK) και στο Χαμόγελο του Παιδιού IBAN GR3301722330005233003309251 (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ).

ΨΗΦΙΣΜΑ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος συγκλονισμένη από τον απροσδόκητο θάνατο του Προέδρου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΙΧΑΛΟΥ συνήλθε σε έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος τιμώντας την μνήμη του διακεκριμένου επιχειρηματία και εξαίρετου ανθρώπου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΙΧΑΛΟΥ που  υπηρέτησε τον Επιμελητηριακό Θεσμό τόσο στην ΚΕΕΕ από το 2012 μέχρι σήμερα ως Πρόεδρος, όσο και στο ΕΒΕΑ από το 1993 ως εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. και από το 2006 μέχρι σήμερα από τη θέση του Προέδρου και συνδέθηκε η πολύχρονη και πετυχημένη θητεία του τόσο με την ιστορία και πορεία της ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΑ, όσο και με την σημαντική προσφορά του στην επιμελητηριακή κοινότητα, αλλά και στο πλευρό των επιχειρήσεων, των εργαζομένων και όλων των στελεχών των Επιμελητηρίων, αποφασίζει:

  • Να κηρυχθεί τριήμερο πένθος και να ανασταλεί η  λειτουργία των υπηρεσιών της ΚΕΕΕ (από 09-08-2021 έως και 11-08-2021).
  • Να υποσταλεί η σημαία στα γραφεία της ΚΕΕΕ επί της οδού Ακαδημίας 6.
  • Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην πρώτη τακτική συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής και της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΕΕ.
  • Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος.
  • Να διατεθεί ένα ποσόν σε ευαγή ιδρύματα καθ’ υπόδειξη της οικογενείας του.
  • Να διατεθεί το ποσό των τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ προς ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος.
  • Να διατεθεί το ποσό των πενήντα χιλιάδων (50.000,00) ευρώ στα Επιμελητήρια των πυρόπληκτων περιοχών προς ενίσχυση των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές, το οποίο αποτελούσε και επιθυμία του εκλιπόντος.
  • Να αποσταλεί το παρόν ψήφισμα στον Τύπο και να αναρτηθεί στα Γραφεία της ΚΕΕΕ.
  • Να εκφράσει την βαθιά της θλίψη, τα ειλικρινή της συλλυπητήρια και τη συμπάθειά της προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

Αιωνία του η μνήμη

Αθήνα, 7 Ιουλίου 2021

Α’ Αντιπρόεδρος: ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ

Β’ Αντιπρόεδρος: ΠΑΥΛΟΣ ΡΑΒΑΝΗΣ

Γ’ Αντιπρόεδρος: ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΣΩΤΣΟΣ

Δ’ Αντιπρόεδρος: ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Ε΄ Αντιπρόεδρος: ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Γενικός Γραμματέας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΝΙΑΔΗΣ

Οικονομικός Επόπτης: ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ

Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων: ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΛΙΦΙΕΡΑΚΗΣ

Υπεύθυνος Εξωστρέφειας και Διεθνών Σχέσεων: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Υπεύθυνος Έρευνας και Ανάπτυξης: ΦΩΤΙΟΣ ΔΑΜΟΥΛΟΣ

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn
Εκτύπωση
Email

Περισσότερα
Νέα-Δράσεις

Βεβαίωση τελών στις ΔΟΥ

Το Επιμελητήριο Κιλκίς  ενημερώνει τα μέλη του ότι σύμφωνα με την υπ’ αρ. πρωτ. Α.1134/25-08-2023 (ΦΕΚ.Β 5306/5.9.2023) Απόφαση του Υφυπουργού …

Επίσκεψη του Επιμελητηρίου Κιλκίς στην εταιρία Μανιτάρια Κεχαγιά ΑΕ

Αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Κιλκίς αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Χατζημλάδη, τον Διοικητικό Προϊστάμενο κ. Γεώργιο Ηλιάδη , την Προϊσταμένη …

Πρόσκληση σε ημερίδα του ΕΦΕΕ

Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Κιλκίς υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Κιλκίς ,  διοργανώνει επίκαιρη Ενημερωτική Ημερίδα με Θέμα: …

Αναζήτηση άρθρου

Υπηρεσίες

Γ.Ε.Μ.Η.

Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το Γ.Ε.Μ.Η

Νέα - Δράσεις

Βεβαίωση τελών στις ΔΟΥ

Το Επιμελητήριο Κιλκίς  ενημερώνει τα μέλη του ότι σύμφωνα με την υπ’ αρ. πρωτ. Α.1134/25-08-2023 (ΦΕΚ.Β 5306/5.9.2023) Απόφαση του Υφυπουργού Εθνικής οικονομίας, αναμένεται άμεσα η

Περισσότερα »

Επίσκεψη του Επιμελητηρίου Κιλκίς στην εταιρία Μανιτάρια Κεχαγιά ΑΕ

Αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Κιλκίς αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Χατζημλάδη, τον Διοικητικό Προϊστάμενο κ. Γεώργιο Ηλιάδη , την Προϊσταμένη Διοικητικού – Οικονομικού κα. Αγγελική

Περισσότερα »

Πληροφορίες

Εγχειρίδιο – Οδηγός Εξαγωγής Εμπορευμάτων της ΑΑΔΕ

Σας αποστέλλουμε για ενημέρωσή σας το εκδοθέν από τη ΔιεύθυνσηΤελωνειακών Διαδικασιών της Γενικής Διεύθυνσης Τελωνείων και ΕιδικώνΦόρων Κατανάλωσης «Εγχειρίδιο–Οδηγό για την ΕξαγωγήΕμπορευμάτων». Επισημαίνουμε τη πληρότητα,

Περισσότερα »